Ve světě, kde má slovo i AI, záleží nejvíc na jednom: na důvěře.

Ukažte, proč vám zákazníci důvěřují – na vašem webu, na Googlu, ve vyhledávání s AI i všude tam, kde dnes lidé hledají doporučení.

Zadejte svou e-mailovou adresu a založte si bezplatný účet ProvenExpert.

Kliknutím na „Získejte svou výhodu“ souhlasím s obchodními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů.

Více důvěry, úspěchu a tržeb díky zákaznickým hodnocením.

Autentická zákaznická hodnocení jsou nejúčinnější reklamou na světě. Vaše dobrá pověst osloví tisíce potenciálních zákazníků na internetu. Naši uživatelé z toho těží každý den: při pouhých 15 minutách týdně zvyšují své tržby v průměru o 25 %.

Konzistence v marketingu

Marketing je snazší, když soustavně sbíráte dobrá hodnocení.

Menší zaměnitelnost

S dostatkem aktuálních a výrazných hodnocení už nejste jen jedním z mnoha.

Vyšší tržby

Potenciální zákazníci hned vidí, že u vás dostanou přesně to, co hledají.

Začněte hned

Naše nástroje se ovládají intuitivně. Za 5 minut máte kompletní přehled, jak to funguje.

Studie ukázala, že 9 z 10 osobních doporučení si lidé ověřují online.

Zákaznická hodnocení jsou nejúčinnější reklamou na světě. Vaše dobrá pověst se tak snadno dostane k zákazníkům online, kteří jsou připraveni nakoupit. Naši zákazníci uvádějí, že při pouhých 15 minutách týdně dosahují v průměru o 25 % vyšších tržeb.

Co na nás zákazníci oceňují nejvíce…

Záleží na každém hodnocení

Na mnoha jiných platformách algoritmus hodnocení svévolně blokuje. U nás tomu tak není.

Budete všudypřítomní

Dostanete marketingové materiály, které využijete na webu, sociálních sítích, na veletrzích i akcích.

Vyšší viditelnost

Hodnocení z různých platforem v jednom profilu – silné celkové skóre, které vás posune na Googlu i ve vyhledávání s AI.

85 % všech spotřebitelů důvěřuje online hodnocením stejně jako osobním doporučením.

BrightLocal Local Consumer Review Survey

Vše, co chcete vědět.

ProvenExpert vám poskytuje oborově zaměřené zákaznické průzkumy, dokonale přizpůsobené vašemu podnikání a optimalizované pro všechna koncová zařízení. Relevantní zákaznická hodnocení nasbíráte za pouhé 2–3 minuty na jeden průzkum.
Získejte cennou zpětnou vazbu a posilte svou online reputaci – ať už jste finanční poradce, kadeřník, malíř nebo lektor.
Zobrazit ukázkové průzkumy

Vše na jednom místě.

Mějte svá hodnocení pod kontrolou – s ProvenExpert soustředíte všechna zákaznická hodnocení, včetně jejich počtu a celkového skóre, na jedno místo.
Dostávejte upozornění na nová hodnocení v reálném čase, včetně všech podrobností. Ušetříte tím spoustu času i úsilí a můžete se soustředit na to podstatné.
Prohlídka produktu

První místo. S hvězdami.

Váš profil na ProvenExpert je automaticky optimalizován pro vyhledávače, jako je Google, aby vás potenciální zákazníci našli snadněji než konkurenci.
Získejte lepší viditelnost, více prokliků a více nových zákazníků díky hvězdičkám Google zobrazeným ve vašem profilu na ProvenExpert, ve vašich záznamech na Googlu i na vlastním webu.

96 % spotřebitelů je ochotno napsat firmě hodnocení.

Zdroj: BrightLocal Consumer Review Survey 2025

Zanechte trvalý dojem. A více prodejů.

Zákaznická hodnocení dokážou zvýšit konverzní poměr webu až o 270 %.* Naše hodnoticí pečeti nápadně prezentují zpětnou vazbu vašich zákazníků, okamžitě přesvědčí návštěvníky a budují důvěru.
Prezentujte svou reputaci a nejlepší zákaznická hodnocení v atraktivní podobě – vyberte si z několika variant pečeti, které se k vašemu webu dokonale hodí.
Zobrazit pečeť

Marketing stojí? Každý den vás to stojí nové zákazníky.

• Zajistěte si vyšší tržby: Každé nezískané hodnocení znamená méně nových zákazníků.
  • Využijte změnu: Právě teď, v době AI, rozhoduje o úspěchu viditelnost.
  • Odlište se od ostatních: Vaše konkurence už se propaguje – udělejte to lépe.
  • Ukažte sílu: Úspěšné firmy bodují hodnoceními.
Získejte svou výhodu

105 mil.

Hodnocení

Videoreference

Výsledky z praxe

Skutečné zkušenosti s ProvenExpert: spusťte video a poslechněte si přímo, jak naši zákazníci zviditelňují svůj úspěch.

Zákaznická hodnocení: vyšší tržby a důvěra