Wir sind L’ANISÉ, eine StartUp Fashion Brand aus Frankfurt, welches handgefertigte, hochwertige Kinderbekleidung herstellt und online als auch in unserem exklusiven Showroom in der schönen Frankfurter Altstadt vertreibt. Wir bieten Kollektionen in... verschiedenen Stilrichtungen wie z.B. einzigartige Prinzessinnen Tüllkleider als auch Frühlings-/Sommerkleider aus Baumwolle. Alle unsere Kleidungsstücke sind handgefertigte Unikate!
We are L’ANISÉ, a start-up fashion brand from Frankfurt, which manufactures handmade, high-quality children's clothing and sells it online as well as in our exclusive showroom in the beautiful old town of Frankfurt. We offer collections in different styles such as unique princess tulle dresses as well as spring / summer dresses made of cotton. All of our clothes are handmade and unique!