شرکت فرش سجاده ثریا کویر کاشان، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فرش مسجد و سجاده فرش نمازخانه در ایران است. ما با تجربهای که در طراحی و بافت فرش محرابی به دست آوردهایم، در شهر کاشان، پایتخت فرش ماشینی ایران، فعالیت میکنیم.
از ماشینهای بافت مدرنی... که از جمله آنها میتوان به واندویل بلژیک، تکسیما و شونهر آلمان اشاره کرد، استفاده میکنیم. همچنین از بهترین مواد اولیه برای تولید فرش سجاده ای مساجد و نمازخانهها استفاده میکنیم.
هنر اصیل ایرانی و سلیقهی امروزی را در طراحی فرشهایمان ترکیب میکنیم و با در نظر گرفتن فرهنگهای متنوع مردم ایران، جایگاه ویژهای در صنعت سجاده فرش مساجد به دست آوردهایم.
علاوه بر بازار داخلی، به صادرات فرش نماز به کشورهای خارج از ایران، به ویژه کشورهای حاشیهی خلیج فارس، میپردازیم و در آنجا نیز به عنوان نمونهای از کارآفرینی موفق شناخته میشویم.
رهبری در تولید: اینجا جایی است که هنر و تخصص در تولید فرش سجاده ای به اوج خود میرسد. شرکت فرش ماشینی مسجدی ثریا کویر کاشان در طی پنج سال گذشته به عنوان تولیدکنندهی برتر فرشهای سجاده و مسجد، درخشیده و شناخته شده است.
پرندهی بالزده به خارج: فرشهای سجاده ما به دلیل کیفیت برتر و طراحیهای جذاب، به فرشهای جهانی تبدیل شده و به عنوان نمایندهی صنعت فرش ایران، به خارج از کشور، به ویژه به سواحل خلیج فارس صادر میشوند.
نصابان حرفهای: تیم نصب ما با سرعت و ظرافت، فرش تشریفاتی و محرابی را در محل شما نصب، برش و دوردوزی میکند، تا هر نقشهای به زیبایی در مکان مقدس شما جا بیفتد.
زیبایی رنگ: با تنوع چشمگیر رنگی که در طراحی سجاده فرش مسجد ما وجود دارد، مکانهای متبرکه به زیبایی رنگ و نقشههای زنده و دلنشین میدرخشند.
طراحیهای خلاقانه: هر فرش نمازخانه ای از ترکیبی از هنر اصیل ایرانی و خلاقیتهای جدید الهام گرفته شده است. همچنین، فرهنگهای متعدد مردم ایران زمین در طراحیهای ما بهخوبی بازتاب مییابد.
Send email to reviewer
* Required fields
You have already posted this review on . Posting again might create duplication.
Continue?