AXA, DBV, verzekering, ziektekostenverzekering, ambtenarenverzekering, Berlijn

Contactgegevens
AXA & DBV in Berlijn - We staan persoonlijk voor je klaar.

Nabijheid bij de klant is een absolute prioriteit voor ons verzekeringskantoor. Wij helpen u graag persoonlijk en geven u tips, informatie of diepgaand advies.
Op verzoek maken we voor u een offerte op maat of beantwoorden we uw vragen over onze AXA & DBV-tarieven....

Contactgegevens

Portefeuille aanpassen

52 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,94 van 5
Aanbeveling
Het team is altijd vriendelijk, ontspannen en competent als je contact met ze opneemt. Problemen, vragen of wijzigingen worden zeer snel afgehandeld.
Ik voel me er erg goed verzorgd en heb de indruk dat ik eerlijk word behandeld. Ik zou iedereen AXA - Team Stefan Bille aanraden. M. Hoffmann
Aanbeveling
We krijgen altijd goed advies! Als we hulp nodig hebben, krijgen we die meteen! We zijn meer dan tevreden
20.03.2024Anoniem
AXA Versicherung Berlin Stefan Bille Commentaar van AXA Versicherung Berlin Stefan Bille :
Eileen... Hab herzlichen Dank -- auch für Eure Treue
Aanbeveling
Altijd snel en competent advies! Al bijna twee decennia! Bedankt daarvoor!
Schadenbearbeitung von AXA Berlin Stefan Bille
Aanbeveling
Elk verzoek wordt zo snel mogelijk afgehandeld en ik ben altijd zeer tevreden geweest.
Aanbeveling
Top advies, super vriendelijk en beleefd personeel. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben al meer dan 10 jaar een trouwe klant.
Schadenbearbeitung von AXA Berlin Stefan Bille
19.03.2024Anoniem
Danke Silvio und deiner gesamten Familie
4,78 van 5
Aanbeveling
Hartelijk dank voor de snelle en vakkundige afhandeling. Ik kom in de toekomst zeker nog eens terug!
20.07.2019Anoniem
Danke lieber Oliver.
Es ist schön, dich nun nach 10 Jahren in meinem Kundenstamm begrüßen zu dürfen.
LG
Stefan
Aanbeveling
Ik ben al jaren verzekerd bij de heer Bille en zijn team en voel me er zeer goed geadviseerd. Je krijgt altijd snel, deskundig en persoonlijk advies in een ontspannen sfeer. Ik kan ze absoluut aanbevelen!
12.06.2019Anoniem
D A N K E für die Blumen
Aanbeveling
Ik ben al jaren klant van het agentschap en ben altijd heel tevreden geweest. Zelfs met mijn veelvuldige speciale verzoeken, die bijna altijd konden worden uitgevoerd, waren de heer Bille en zijn medewerkers begripvol.
Ik hoop nog lang met hen samen te werken.
18.04.2019Anoniem
Klasse! Wir freuen uns auch auf die nächsten 10 gemeinsamen Jahre
Aanbeveling
Goed advies, flexibel, vriendelijk, snelle service
30.11.2018Anoniem
Lieber Herr Kodeih,
schön, dass Sie trotz Ihres Umzuges weiterhin bei uns in berlin versichert sind.
Ihre Treue wissen wir wirklich zu schätzen!
Ihre Agentur von AXA - Stefan Bille
Aanbeveling
Al vele jaren een betrouwbare partner!
24.11.2018Anoniem
Danke Herr Fischer.
Das Kompliment gebe ich an
Meine Mitarbeiter weiter.
Ihr AXA Vertreter Stefan Bille
Aanbeveling
Goed advies, snelle service, goede voorwaarden
23.11.2018Anoniem
die DBV in Berlin sagt DANKE liebe Familie Gehrmann.
Allzeit gute Fahrt mit ihrem neuen Auto.
Stefan Bille | AXA & DBV BERLIN
Aanbeveling
In een sector waar je vooral moordende en louche types tegenkomt, is dit een aangename uitzondering! Het personeel is bekwaam, betrouwbaar, altijd vriendelijk en klantgericht, en maakt soms zelfs het onmogelijke mogelijk (-: Ik ben al bijna 10 jaar een uiterst tevreden klant. Dirk Heilbronner
15.11.2018Anoniem
Lieber Herr Heilbronner,
DANKE für die tolle Bewertung.
Stefan Bille Ihre AXA & DBV in Berlin
4,20 van 5
Goed
Aanbeveling
Snelle, vlotte en vriendelijke service - hartelijk dank!
28.10.2018Anoniem
Vielen Dank Herr Schneider
Ihr
AXA Service Center in Berlin
Aanbeveling
Zeer snel en vriendelijk contact.
Problemen worden onmiddellijk opgelost.
Een echte aanrader.
24.10.2018Anoniem
Liebe Familie Berndt,
schön, dass wir sie als langjährige Kunden haben dürfen. Wir werden alles dafür tun, dass dies so bleibt.
Viele Grüße aus Berlin
AXA Stefan Bille
Aanbeveling
Zoals altijd, super competent, snel en vriendelijk advies en implementatie.
24.10.2018Anoniem
Hallo Herr Rothe,
D A N K E für ihr maximal gute Bewertung.
Ihre Versicherungsagentur der AXA & DBV in Berlin
Stefan Bille und Team
4,80 van 5
Aanbeveling
Ongecompliceerd en snel advies naar tevredenheid. Vriendelijk en altijd bereid om alles meteen te verduidelijken. Hartelijk dank !
04.10.2018Anoniem
Hallo Familie Henze,
wir danken Ihnen ganz herzlich für die gute Bewertung.
Stefan Bille & Team
AXA Versicherung Stefan Bille Berlin
Aanbeveling
Het persoonlijke contact met mevrouw Nadine Knabe is meer dan positief.
Ik ben eerder heel negatief behandeld bij een ander Axa agentschap, ik ben echt dankbaar dat ik hier een geweldig contact heb gekregen zonder veel gedoe.
Hartelijk dank daarvoor
04.10.2018Anoniem
Danke für Ihre lieben Worte
Ihre AXA in Berlin
4,60 van 5
Aanbeveling
Ik ben al jaren klant bij AXA en heb nog nooit een reden gehad om te veranderen!
Vriendelijk en bekwaam personeel!
Ik ben zeer tevreden!
20.08.2018Anoniem
Aanbeveling
Al 20 jaar mijn betrouwbare contactpersoon voor verzekeringszaken. Ik kan hem alleen maar aanbevelen. Altijd vriendelijk en competent. Hartelijk dank.
26.07.2018Anoniem
Liebe Anja,
20 Jahre?! Klingt lange und ist es wahrscheinlich auch. Schön, wenn wir in den letzten Jahren viel richtig gemacht haben und dich sowie deine Familie und Freunde begleiten konnten und weiterhin können.
Herzlich dein Versicherungsonkel von AXA BERLIN
Aanbeveling
De heer Bille en zijn team hebben altijd naar mijn volle tevredenheid gewerkt. Ze richten zich niet alleen op de deals, maar ook op de behoeften en tevredenheid van de klant. Het is erg moeilijk om een competente en menselijke verzekeringsagent te vinden, maar dit is het geval met de heer Bille. Ik zou hem onmiddellijk aanbevelen, wat ik al heb gedaan! Top verzekeringsagentschap!
28.06.2018Anoniem
Lieber Herr Rollin,
wir freuen uns, dass sie und die Firma Wolfgang Schulz Immobien GmbH ein langjähriger Kunde bei uns ist. Wir wollen, dass sie das bleiben und bieten daher auch unseren bestmöglichen Service auch nach einem Abschluss bei der AXA Versicherung Berlin an.
Ihr Stefan Bille & Team

76 beoordelingen op eKomi.de

19.11.2024
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan AXA Versicherung Berlin Stefan Bille

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over AXA Versicherung Berlin Stefan Bille zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 26.04.2018  |  Laatst bijgewerkt: 20.11.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH