Bouwfinanciering & bouwsubsidie

TOP DIENSTVERLENER 2024
4,97 van 5
779 Beoordelingen
Contactgegevens
Uw expert voor bouwfinanciering & bouwsubsidies - BauDarlehen24 biedt u een vergelijking van meer dan 520 banken en begeleidt u vakkundig en betrouwbaar naar uw droomhuis.

Contactgegevens

Objectiviteit

62 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,93 van 5
Aanbeveling
Supersnelle doelgerichte oplossing, graag opnieuw op elk moment
14.10.2024Anoniem
Aanbeveling
Ik wil de heer Rjeschni van harte aanbevelen. Hij heeft ons uitstekend geholpen met onze vastgoedlening. We waardeerden het vooral dat hij altijd beschikbaar was en al onze vragen geduldig beantwoordde. Het was geruststellend om hem op elk moment te kunnen bellen, wat ons veel vertrouwen gaf. Omdat we nieuw waren in Duitsland, legde hij ons ook op een begrijpelijke manier de ins en outs van de vastgoedmarkt uit. Het was duidelijk dat hij net zo betrokken was bij onze aanvraag alsof het zijn eigen aankoop was. We zijn erg tevreden en kunnen hem alleen maar aanraden!
11.09.2024Anoniem
Aanbeveling
Mijn vastgoedfinanciering en mijn aanvraag daarvoor kwamen alleen tot stand dankzij mevrouw Ha Bui.
Haar inzet was ongeëvenaard - vragen werden zelfs in het weekend beantwoord en ze was altijd beschikbaar. Respect - professionaliteit en ongeëvenaarde inzet. Ik kan mevrouw Bui van harte aanbevelen
Mevrouw Bui aanbevelen.
28.08.2024Nadolny
Aanbeveling
Timo Fischer, heeft me goed geholpen, voor mij is hij de beste bouwfinancieringsexpert, hij deed zijn werk uitstekend, was altijd beschikbaar, 100% aan te bevelen, TOP TOP TOP
11.06.2024Agron Saciri
Aanbeveling
Mert Duman helpt me bij het aanvragen van een lening zodat ik een flat kan kopen. Hij is heel informatief en geeft heel nuttig advies. Ik ben erg blij dat ik met hem werk en financieel advies krijg op een belangrijk moment in mijn leven.
08.06.2024BUSE USTAOGLU
Aanbeveling
Als ik kon, zou ik meer dan 5 sterren geven. Mevrouw Polacy is een competente, professionele en behulpzame adviseur die altijd klaarstaat om te helpen. Dankzij haar hebben we eindelijk een van onze dromen kunnen verwezenlijken. Een echte aanrader. Bedankt, mevrouw Polacy.
22.05.2024annamaria pinto
Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het professionele en deskundige advies dat ik heb gekregen van mijn financieel adviseur "Mr Duman". Met zijn diepgaande kennis en betrokkenheid was hij in staat om mij te helpen mijn financiële doelen te bereiken en mijn financiële situatie te optimaliseren. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en oplossingen op maat voor mijn behoeften te ontwikkelen. Dankzij zijn steun voel ik me nu zekerder en beter in mijn financiële situatie. Ik kan mijn financieel adviseur zonder voorbehoud aanbevelen en ben dankbaar voor de succesvolle samenwerking.
08.04.2024Anoniem
Aanbeveling
De heer Öztürk heeft ons geholpen bij onze aanvraag voor een woningfinanciering. Hij bood voortdurend waardevolle ondersteuning, reageerde snel, was efficiënt in zijn afhandeling en altijd beschikbaar voor vragen. We zijn zeer tevreden over zijn advies.
21.03.2024Sezin Odabas Fisek
Aanbeveling
De heer Öztürk was zeer behulpzaam bij het ondersteunen van onze leningaanvraag door snel te reageren, alle processen snel af te handelen en altijd beschikbaar te zijn om vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden over zijn adviesdienst.
21.03.2024Yunus Emre Fisek
Aanbeveling
Heel aardig, rustig en competent contact, altijd bereid om te luisteren. Neemt de tijd voor uitleg.
Graag de volgende keer weer.

Met vriendelijke groet
Johnny Huidman
09.02.2024Anoniem
2,20 van 5
Eerlijk
Ik schreef deze brief en kreeg geen antwoord.
Geachte heer of mevrouw Mevrouw Polacy heeft kort voor Kerstmis de bemiddeling voor ons overgenomen voor een leningbemiddeling en we hebben haar alle documenten gestuurd om te controleren in de tussentijd was Mevrouw Polacy op vakantie geweest en wilde direct daarna contact met ons opnemen, maar dat deed ze niet totdat we haar hadden geschreven op WhatsApp ze belde me op 09 01.24 's middags maar de verbinding was erg slecht ik zat in de auto en vroeg haar me een half uur later te bellen en ze antwoordde dat ik haar moest bellen wat ik 30 minuten later deed maar mevrouw Polacy nam de telefoon niet op en ik probeerde WhatsApp na 3 keer overgaan werd de verbinding verbroken dat was het laatste wat ik van haar hoorde en we weten niet waarom ze niet meer opneemt en ze heeft alle documenten waar ze ons om vroeg.Ik zou u dankbaar zijn als u dit zou kunnen ophelderen maar wij willen persoonlijk geen contact meer met mevrouw Polacy omdat dit niet de manier is om zaken te doen. De kredietbemiddeling staat op naam van Melanie Kalinowski en Pierre Kalinowski. Met vriendelijke groet H.Rupp
12.01.2024Anoniem
Aanbeveling
Mevrouw Telle is een zeer professionele en gepassioneerde consultant. Ik zal haar altijd, zonder twijfel, aanbevelen bij anderen. Makkelijk bereikbaar, heel geduldig met alle vragen en gewoon een betrouwbare contactpersoon. Ik kijk er al naar uit om mijn volgende woning met haar door te nemen en de beste financiering voor mij te vinden.
16.12.2023Irene
Aanbeveling
Mevrouw Telle gaf me advies en ondersteuning bij mijn eerste vastgoedfinanciering. Ze nam veel tijd voor me en nam verschillende opties met me door. Dit gaf mij een goed gevoel en ik kon een zeer geschikte financieringsoplossing voor mij vinden ondanks een situatie die niet elke bank zou financieren. Bedankt hiervoor en ik doe het graag nog een keer!
16.12.2023Anoniem
Beste mevrouw Schmidt,
Zonder u zouden wij vandaag geen huiseigenaren zijn. Dankzij uw deskundig advies, uw steun in alle zaken en uw optimistische levenshouding hebben we het mooiste huis voor ons gevonden met een goede financiering. We bewonderen vooral je geduld met ons. We hebben veel geluk gehad met jou als financieel adviseur. Duizendmaal dank, lieve mevrouw Schmidt.
Blijf zoals je bent - de kalmte in de storm!

Mevrouw Schmidt is altijd 24/7 bereikbaar. Op vakantie, verkouden of in het weekend. Hoeveel vragen je ook had en hoe stom ze ook waren, mevrouw Schmidt beantwoordde ze altijd. Ze is een professional, maar met hart! Er is geen "dat zal niet werken" of "dat zal niet werken" in haar vocabulaire!
Het zoeken naar een huis is een zenuwslopende aangelegenheid en soms verloren we de hoop, maar mevrouw Schmidt moedigde ons altijd aan met haar professionele en hartelijke manier van doen.
Ik kan mevrouw Schmidt aan iedereen aanraden die gebruik wil maken van financiering. Bij haar ben je in de beste handen.
16.08.2023Mustafa Karakus
Aanbeveling
We zijn al heel lang op zoek naar ons droomhuis en de heer Hardi Markgraf van BauDarlehen24 was er altijd om ons te helpen en te adviseren. Hij gaf ons zeer deskundig en gedetailleerd advies over het onderwerp financiering, in het bijzonder de snelle reactietijd, maar ook het interpersoonlijke contact moet worden benadrukt. We waren meer dan tevreden en kunnen de heer Markgraf alleen maar aanbevelen!!!
20.07.2023Anoniem
Aanbeveling
Ik heb mezelf laten counselen door Vincent Leisner. Het was een heel lang proces. Omdat ik uit het buitenland kom, begrijp ik niet alles en meneer Leisner had altijd het geduld om me dingen uit te leggen. Ik kon hem op elk moment bellen of schrijven en het antwoord kwam onmiddellijk. Een echte aanrader!!! Top service!!! Hartelijk dank.
13.07.2023Ziolo
4,75 van 5
Aanbeveling
We werden geadviseerd door Mr Schmidt en waren zeer tevreden, graag weer! Bedankt, mevrouw Karras en mevrouw Pietsch
19.06.2023Antje Karras
Aanbeveling
Uitstekend. Zeer goede bereikbaarheid en communicatie.
13.06.2023Anoniem
Aanbeveling
We waren zeer tevreden over mevrouw Polacy. Toen het bijna hopeloos leek om ons droomhuis te financieren, gaf ze ons een sprankje hoop en slaagde ze er echt in om een contract op te stellen met onze gewenste voorwaarden. We konden niet gelukkiger zijn en hebben haar al verschillende keren aanbevolen. Ze is echt heel deskundig en vriendelijk. Welke vragen of zorgen we ook hadden, we voelden ons altijd goed verzorgd en ze was altijd in staat om ons te helpen. Heel erg bedankt voor de goede samenwerking.
12.04.2023Vivien und Dominic
Aanbeveling
Ik heb online een vastgoedlening aangevraagd bij BauDarlehen24.
Super klantenservice, de heer Oliver Faust zorgde zo goed voor me vanaf het eerste moment en hielp me met alle documenten... zonder hem zou ik verloren zijn geweest. Een geweldig team en een geweldig bedrijf. De heer Faust belde me bijna elke dag (zelfs op zondag) en was er altijd voor alles tot aan de uitbetaling. Ik kon bij hem terecht met al mijn vragen, ongeacht het tijdstip van de dag.
Ik ben super tevreden:) Hartelijk dank aan BauDarlehen24 en natuurlijk de heer Faust.
Vriendelijke groeten

49 beoordelingen op ImmobilienScout24

08.09.2024
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan BauDarlehen24

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over BauDarlehen24 zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 16.08.2021  |  Laatst bijgewerkt: 17.12.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH