Benedikt Böhm

Extreme ski-bergbeklimmer en "Duitslands sportiefste manager" (Focus magazine)

TOP DIENSTVERLENER 2024
TOPAANBEVELING 2024
4,78 van 5
264 Beoordelingen
Contactgegevens
Benedikt Böhm is de internationale directeur van de fabrikant van skitoeruitrustingen Dynafit. Sinds hij in 2003 bij het bedrijf kwam, is het merk vanuit een faillissement uitgegroeid tot wereldmarktleider.
In zijn tweede leven is Benedikt Böhm...

Contactgegevens

Uitstekend (4,74)

264 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,78 van 5
Aanbeveling
Hartelijk dank voor de boeiende, zeer onderhoudende presentatie!
09.12.2024Anoniem
Aanbeveling
Klanten en medewerkers waren helemaal in hun nopjes - het optreden was gewoonweg top!
12.11.2024Anoniem
Zeer inspirerend en indrukwekkend
27.10.2024V.
Aanbeveling
Ondanks de enorme prestaties zeer nuchter en uiterst toegankelijk. De vele mooie ervaringen en de details in de bijzinnen zijn indrukwekkend. Een echte aanrader!
16.10.2024Anoniem
Aanbeveling
Vanaf de eerste minuut is Benedikt ongelooflijk leuk om naar te luisteren. Je wordt meegenomen op een geweldige reis. Ik heb een aantal goede ideeën voor mijn werk kunnen meenemen. In mijn privéleven neem ik net zulke goede inhoud/ideeën mee, vooral omdat ik zelf erg actief ben in de sport. Heel inspirerend en motiverend! Hartelijk dank
15.10.2024S.
Aanbeveling
Hij presenteerde zijn drive en zijn visies op een eersteklas manier en bovenal bracht hij opnieuw het denken naar voren, focuste op de focus en hield de productselectie liever wat slanker dan teveel dat niet geïmplementeerd kan worden.
14.10.2024Roland T.
Aanbeveling
Een inspirerende presentatie van een extreme sporter die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Perfect als merkambassadeur, hij laat geloofwaardig zien dat DynaFit een doel nastreeft om alles aan optimalisatie te onderwerpen. Daar pik je veel mensen mee op, waaronder ik...))
14.10.2024Anoniem
4,47 van 5
Goed
Aanbeveling
We waren erg tevreden over de lezing van Benedikt Böhm en zouden hem zo weer boeken! De presentatie was boeiend en we waren in staat om de inhoud over te brengen naar ons eigen dagelijks leven en er ons voordeel mee te doen!
14.10.2024Anoniem
Aanbeveling
volkomen authentiek, ook wat betreft gezinsverantwoordelijkheid en een duidelijke analyse van zijn daden en werk. Uitzonderlijke man. Was een erg leuke ervaring, helaas kon ik hem niet persoonlijk spreken. Het allerbeste Benedikt
10.10.2024Martin B.
Aanbeveling
Benedikt gaf een zeer boeiende en informatieve presentatie op onze offsite in oktober 2024.

Benedikt's passie en energie werden duidelijk vanaf het moment dat hij het podium betrad. Hij begon met het delen van enkele ongepubliceerde indrukken van zijn meest recente expeditie, waardoor het een exclusieve ervaring werd voor de deelnemers. Daarna ging hij dieper in op zijn leiderschapsfilosofie en ervaring in zowel extreem bergbeklimmen als het leiden van een bedrijf. Zijn vermogen om de parallellen tussen sport en business te leggen op een manier die zowel boeiend als begrijpelijk was, was echt indrukwekkend.

Een van de meest opvallende aspecten van Benedikt's presentatie was zijn passie voor het onderwerp. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en hield het publiek de hele tijd betrokken. Hij moedigde het publiek ook aan om mee te doen en vragen te stellen, waardoor er een levendige en interactieve sfeer ontstond.

Over het geheel genomen was Benedikt's presentatie een doorslaand succes. Ik zou hem van harte aanbevelen als spreker voor toekomstige evenementen.
04.10.2024Ana M.
Aanbeveling
Benedikt is een echte inspiratie, hij combineert zijn extreme sportervaring met zijn rol als CEO. De voorbeelden die hij geeft en hoe hij ze weet te vertalen in woorden die iedereen aanspreken en waar iedereen over na kan denken, zijn geweldig. Het is inspirerend vanuit persoonlijk oogpunt, vanuit het oogpunt van een ouder en vanuit het oogpunt van een zakelijk leider. Hij is in staat om het publiek op een unieke en menselijke manier te boeien, of dat nu in een grote conferentiezaal is of met een kleiner publiek in een virtuele omgeving. Bedankt Benedikt en ik wens je het allerbeste voor je volgende expedities!!!
03.10.2024Sylvan S.
Aanbeveling
Een van de beste keynotes die ik in mijn professionele carrière heb gehoord. Emotioneel, gepassioneerd en zorgde voor veel discussie. Het hele team was 2 uur lang geboeid door een zoom call!
03.10.2024Anoniem
Aanbeveling
De heer Böhm is een charismatische persoonlijkheid die erin slaagt zijn enthousiasme voor het onderwerp over te brengen op het publiek. Dankzij zijn levendige presentatiestijl en interactie met het publiek zal het onderwerp van de lezing lang in het geheugen gegrift blijven en ik weet zeker dat veel gasten na afloop van het evenement zullen nadenken over hun gedrag en iets zullen veranderen. Een spreker die we 100 % aanbevelen.
10.09.2024A. B.
Aanbeveling
De bergen symboliseren het overwinnen van obstakels en het bereiken van nieuwe doelen. Benedikt heeft ons hier dichter bij gebracht in de dagen die hij met mijn managementteam heeft doorgebracht. Ik ken niemand die de verbinding tussen de uitersten zo precies, begrijpelijk en geloofwaardig kan maken als Benedikt Böhm. Want hij kent en leeft in beide werelden en weet deze polen op een unieke manier met elkaar te verbinden. Wij als inkoopteam van MAN verlaten de offsite gesterkt en gemotiveerd en gaan op weg naar nieuwe hoogten. Ik kijk uit naar verdere ervaringen met jullie.
Murat Aksel, hoofd inkoop MAN Truck & Bus
04.08.2024Anoniem
Aanbeveling
Benedikt, hartelijk dank voor je keynote speech op RIO. Met je manier van doen, de pakkende voorbeelden en je vermogen om de link te leggen tussen high-performance sport en business, maakte je diepe indruk op ons allemaal!
01.08.2024J.
Aanbeveling
Een spannende en onderhoudende presentatie ter gelegenheid van ons 90-jarig bestaan.
Onze gasten waren allemaal enthousiast!
23.07.2024Jörg R.
Aanbeveling
Niet alleen de presentatie was to the point, maar ook de afstemming vooraf met hem verliep erg soepel en was altijd erg klantgericht. Benedikt bracht proactief zijn eigen suggesties in en was daardoor in staat om een presentatie te geven die perfect was afgestemd op onze situatie en onze wensen. Hij was ook in staat om praktische implementatietips en zijn uitgebreide ervaring te delen met onze managers in de daaropvolgende discussie. Een absolute aanwinst voor ons evenement!
19.07.2024Sarah B.
Aanbeveling
Ik heb echt genoten van de presentatie van Benedikt en hoe je met de juiste mentaliteit en kennis iets kunt opbouwen vanuit het niets.
Het hebben van een duidelijk doel en mijlpalen die aangeven of het project een succes is of niet was een nuttige boodschap
erg leuk onderwerp en interessant
05.07.2024Dan S.
4,20 van 5
Goed
Aanbeveling
Zijn eigen toewijding om zijn doel te bereiken en veel tijd te besteden aan voorbereiding en planning, vóór de uitvoering op het terrein.
04.07.2024Akshar S.
4,80 van 5
03.07.2024Anoniem
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Benedikt Böhm

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Benedikt Böhm zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 13.09.2017  |  Laatst bijgewerkt: 09.12.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH