Makelaar, taxatie onroerend goed, makelaarskantoor, Zwarte Woud

Contactgegevens
Duitslands grootste makelaar in onroerend goed en taxatie - thuis in Feldberg bij Freiburg. Regionale verkoopexperts voor woon- en vakantiewoningen in het Hochschwarzwald (rond Feldberg, Schluchsee, Titisee-Neustadt, Hinterzarten, Lenzkirch,...

Contactgegevens

6 Beoordelingen

100 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,98 van 5
Aanbeveling
Professioneel, vriendelijk en zeer betrokken. Nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie van de verkoop van onze vakantiewoning.
04.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Zeer bekwame ondersteuning tijdens het hele verkoopproces, te beginnen met de taxatie, gevolgd door de enscenering van de woning, de voorbereiding van het exposé, de uitvoering van de bezichtigingen, de voorbereiding van de notarisafspraak en de overdracht van de woning. Wij zouden dahoim Immobilien zo nodig altijd weer gebruiken en kunnen hen zonder overdrijving aanbevelen.
27.10.2024Heike Kramer
Aanbeveling
We kunnen Dahoim Immobilien aanbevelen bij anderen, ze zijn professioneel georganiseerd. Als er vragen waren die niet beantwoord konden worden, werden ze gesteld/opgezocht en werd er ook snel een antwoord gegeven. Mevrouw Dietrich heeft ons zeer goed geadviseerd. We zijn blij dat de deal rond is.
20.09.2024Sarah J.
Aanbeveling
We hadden de indruk dat mevrouw en de heer Dietrich op een evenwichtige manier rekening hielden met de wensen en belangen van de verkopers en kopers en de verkoop naar tevredenheid van alle betrokken partijen organiseerden en begeleidden. Hartelijk dank hiervoor.
17.02.2024Anoniem
Aanbeveling
Heel veel dank aan mevrouw en meneer Dietrich voor hun uitstekende service toen we onze fantastische flat kochten! Van het begin tot het einde werden we hartelijk en professioneel door jullie begeleid. En nog iets...bedankt voor de decoratie :-) Uw familie Di Marco
10.01.2024Di Marco
Aanbeveling
Wat betreft de samenwerking met de geachte heer Dietrich en mevrouw Dietrich, moeten we toegeven dat we zeer tevreden zijn over hun professionaliteit, hun gedetailleerde en snelle antwoorden op al onze twijfels en de nauwkeurigheid van alle verstrekte informatie. Ze zijn altijd zeer beleefd geweest in elke ontmoeting en hebben ons erg geholpen bij het contact opnemen met de bank en het waarmaken van onze droom. We wensen hen blijvend succes in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Svjetlana en Marko
13.12.2023Anoniem
Aanbeveling
Van begin tot eind zeer persoonlijk en professioneel advies en realisatie van een flatverkoop met een zeer goed resultaat. Ik kan da'hoim Immobilien dan ook zonder voorbehoud aanbevelen.
12.12.2023Anoniem
4,80 van 5
Competent en zeer betrouwbaar
22.08.2023Pfaff, Wolf-Rüdiger
Aanbeveling
Snelle, competente en uiterst vriendelijke afhandeling. We waren voor de tweede keer meer dan tevreden.
14.03.2023Anoniem
Aanbeveling
De vriendelijkheid, behulpzaamheid en service zijn uitmuntend en vind je zelden in deze vorm.

Ik kan het alleen maar van harte aanbevelen. Geweldige service en zeer vriendelijk.
18.01.2023Volker Stamer
Aanbeveling
We hadden contact met da'hoim voor de aankoop van een appartement in de regio Feldberg. We waren onder de indruk van hoe goed de heer Dietrich het bezoek had voorbereid en het dossier en alle details over de woning kende. Hij maakte ruim de tijd voor ons bezoek, zodat we een gevoel voor de plek konden krijgen en een beslissing konden nemen. We bevelen de diensten van de heer Dietrich ten zeerste aan.
09.09.2022Anoniem
Aanbeveling
Uitstekende prestatie van da'hoim Immobilien bij de verkoop van onze flat in het Zwarte Woud.

Mevrouw Dietrich en de heer Dietrich zijn vriendelijke en empathische mensen en ook zeer bekwame makelaars. Ze hebben gewoon het juiste instinct voor mensen en situaties in combinatie met jarenlange ervaring in de onroerend goed sector.

Alles wat jullie ons hebben beloofd, hebben jullie ook waargemaakt.

We willen graag jullie professionaliteit en uitstekende klantenservice benadrukken. Je hebt de juiste verkoopprijs voor onze flat gevonden.

We kregen zeer nuttige tips voor elke vraag. Je reageerde altijd heel goed, was persoonlijk betrokken en zelfs de "kleine" uitdagingen werden feilloos opgelost.

We waren volledig tevreden over de expertise van da'hoim Immobilien en werden van begin tot eind goed verzorgd. BEDANKT!

Wij kunnen da'hoim Immobilien absoluut aanbevelen!
07.11.2021AK
Aanbeveling
Vanaf het eerste moment hadden we het gevoel dat we in goede handen waren bij de heer en mevrouw Dietrich, omdat ze competent en vooral gepassioneerd zijn over hun werk. De expositie die voor ons huis werd gemaakt was ook zeer succesvol - een echte blikvanger. De goede dialoog en professionele ondersteuning tijdens de verkoop van ons huis waren uitstekend. Altijd beschikbaar, altijd oprecht, altijd direct geraadpleegd en alle vragen snel beantwoord - meer kun je je niet wensen. We waren zeer tevreden over de competente, ongecompliceerde en altijd vriendelijke manier en ondersteuning. We hadden altijd de indruk dat niet alleen wij als verkopers, maar ook de potentiële kopers uitgebreid, goed en eerlijk werden geadviseerd.

Conclusie: De algehele ondersteuning was eersteklas. Hier krijg je echt het "allround zorgeloos pakket"! Wij kunnen da'hoim Immobilien 100 % aanbevelen.
04.10.2021Anoniem
Aanbeveling
Het eerste wat je verwacht van je makelaar is eerlijkheid en betrouwbaarheid en dit is precies wat ik kreeg met da'hoim Immobilien Hochschwarzwald.
Johannes en Tania maken het zowel koper als verkoper zo gemakkelijk mogelijk door je te ontdoen van veel technische of administratieve rompslomp.
De foto's van de appartementen of huizen op hun website komen precies overeen met de werkelijkheid.
Al met al leveren ze heel erg goed werk!
08.09.2021Eran Sasson
Beste Dahoim
We hebben onze flat via jou verkocht
Je hebt het van begin tot eind geweldig gedaan.
Hartelijk dank, alles was perfect en zeer professioneel.
Met vriendelijke groeten
Karin Maier-Klug
07.06.2021Karin Maier-Klug
Aanbeveling
Dit was onze 2e makelaarsopdracht binnen 2 jaar en beide keren werden de woningen zeer snel en voor een onverwacht hoge prijs verkocht, waarschijnlijk ook dankzij de sfeer die werd gecreëerd met home staging voor bezichtigingen door potentiële kopers.
De service laat niets te wensen over, de makelaarsafspraak vond plaats op het gewenste tijdstip.
We willen jullie nogmaals bedanken voor de competente en snelle afhandeling van de verkoopopdrachten.
03.06.2021Anoniem
4,80 van 5
Aanbeveling
We waren erg tevreden over de samenwerking.
Een positief resultaat was snel bereikt. Meer verantwoorde afhandeling in de huidige Corona situatie.
Hartelijk dank!
10.05.2021Anoniem
4,40 van 5
Goed
Aanbeveling
Zeer persoonlijk, competent en direct contact, prettige, toegankelijke interactie
14.01.2021Andreas Gerk
Aanbeveling
Ik zou altijd weer contact opnemen met de heer en mevrouw Dietrich. Ik kan hen 100% aanbevelen en wil hen nogmaals bedanken voor hun inzet.
Met vriendelijke groeten
Margret Walt
12.01.2021Margret Walt
Aanbeveling
Het was een zeer moeilijke en emotionele beslissing voor mij om afstand te doen van mijn vakantiewoning. Het makelaarskoppel was erg gevoelig, de geschikte kopers werden snel gevonden en ik ben gerustgesteld dat de flat in goede handen is gekomen.
01.01.2021Gabriele Schleinzer

51 beoordelingen op ImmobilienScout24

16.11.2020
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan da'hoim Immobilien Hochschwarzwald

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over da'hoim Immobilien Hochschwarzwald zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 14.03.2018  |  Laatst bijgewerkt: 18.11.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH