GesundheitsManager is opgericht in 2003 en is gespecialiseerd in gezondheidsbevorderende processen en maatregelen in bedrijven en overheidsinstanties. Wij zijn een full-service dienstverlener voor bedrijfsgezondheidsmanagement en zijn actief in heel Duitsland.
Das Schlüsselerlebnis war, dass ich nach dem vollwertigen und gesundem Essen in den Pausen des Seminars abends gar keinen Hunger mehr auf das Abendessen hatte, also endlich mal ein langes Sättigungsgefühl hatte.
Een allround aanbevelenswaardig seminar dat zeer nuttig is voor het onderhouden en bevorderen van de gezondheid in het team. Het zou in een vroeg stadium aan alle managers moeten worden aangeboden.
"Gezond leiderschap" was een goed georganiseerd seminar. De mix van teamwork en presentatie was zeer goed uitgebalanceerd en maakte het seminar tot een zeer gevarieerde ervaring.
De ontspannen manier van lesgeven, het gemak waarmee je de gepresenteerde inhoud begrijpt en toepast, de motivatie om meer te doen voor je eigen gezondheid...
Het zou goed zijn geweest als het seminar in het hotel zelf had plaatsgevonden, zodat je niet zoveel tijd kwijt was in het stadsverkeer en fris aan het seminar kon beginnen.
De catering tijdens de pauzes op de locatie gaf ons het gevoel dat we vergeten waren. De catering werkt veel beter in het hotel.
Het seminar zelf was erg goed, erg behulpzaam en informatief. De terminologie werd heel goed uitgelegd en leidde tot conclusies over oorzaken en manieren om problemen op te lossen.
De ontspanningsoefeningen waren ook nuttig om de deelnemers tijdens het seminar losser te maken en hen manieren te tonen om te ontspannen in stressvolle situaties.
Al met al heeft het seminar gebracht wat het beloofde.
Hartelijk dank.
Hans leidde het seminar voortreffelijk. Het was geen presentatie, maar hij speelde in op onze behoeften. Hartelijk dank daarvoor. Ook voor de geweldige praktijkvoorbeelden.
Ik zou het seminar aanbevelen - vooral met Hans.
Hartelijk dank voor het seminar met mevrouw Fendt. Ik heb persoonlijk veel nieuwe inzichten gekregen die ik in mijn dagelijks leven zal gebruiken. Een geslaagde dag voor mij met een zeer sympathieke, authentieke en empathische spreker.
Duidelijke en beknopte berichten zonder veel proza, doorspekt met verslagen van praktijkervaringen, hielpen enorm om de aandacht gedurende het hele verhaal hoog te houden.
Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld in een seminar. Ik was zeer verrast hoe flexibel er werd omgegaan met individuele deelnemers en hun onderwerpen. De docent Steffen zorgde voor een zeer aangename sfeer.
Alle beoordelingen en ervaringen over Die GesundheitsManager zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 24.02.2022 | Laatst bijgewerkt: 09.04.2025
| Verslag profiel
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?