FameSystems

FameSystems biedt tal van IT-services, webhosting en SaaS.

Contactgegevens
De digitale mogelijkheden optimaal benutten. Als hostingbedrijf voor particulieren en zakelijke klanten nemen we deze taak op ons. Onze kernexpertise omvat ook softwareontwikkeling. Onze experts zijn belangrijke contactpersonen voor IT-zaken....

Contactgegevens

Transparantie

66 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,93 van 5
Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de hosting bij FameSystems. De AMD EPYC servers met DDR5 leveren sterke prestaties en draaien betrouwbaar, zelfs bij veeleisende tests. De support is vriendelijk, snel en weet wat ze doen. Als je op zoek bent naar een hostingprovider die echt kwaliteit levert, ben je hier aan het juiste adres!
04.12.2024Musta
Aanbeveling
Zeer goede host, vriendelijke en behulpzame ondersteuning.
24.09.2024Justus
Aanbeveling
Een uitstekend team van ontwikkelaars! Van de eerste planning tot de uiteindelijke implementatie, alles verliep soepel en de afgesproken planning werd precies nageleefd. De samenwerking was altijd prettig. De prijs-prestatieverhouding was overtuigend.
24.09.2024Velvet GmbH
Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met de diensten van FameSystems. De rootservers zijn uitstekend en bieden een geweldige prestaties en betrouwbaarheid. Ik ben echt enthousiast over de mogelijkheden die ze bieden en zou ze zeker aanraden aan anderen!
23.09.2024Anoniem
Aanbeveling
Na een jaar ervaring ben ik nog steeds erg tevreden.
23.09.2024Bayani
Aanbeveling
We hebben gebruik gemaakt van de zomeraanbieding en zijn tot nu toe erg tevreden. De klantenservice reageert snel op vragen en vervult ook individuele verzoeken. De prestaties van de server zijn tot nu toe erg goed!
20.09.2024Anoniem
Aanbeveling
Ik ben echt onder de indruk van deze host. Goede webinterface en eenvoudige administratie. Geen onnodige franje en eenvoudig te begrijpen. Ik heb de zomeraanbieding (12 maanden) en ben verrast door de goede prestaties voor zo'n prijs.
03.09.2024Steven Klaas
Aanbeveling
Mega snelle servers en absoluut betrouwbaar. De support is super vriendelijk en helpt direct. Alles is makkelijk te gebruiken, dus het beheren van mijn roots is echt leuk. Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die op zoek is naar een top hoster.
09.07.2024Anoniem
4,80 van 5
Aanbeveling
Bedankt voor de snelle ondersteuning!
19.02.2024Terminus2
Aanbeveling
Eenvoudig en efficiënt, zeer goede prestaties
28.12.2023Anoniem
Aanbeveling
De server was meteen beschikbaar nadat de bestelling was geplaatst. De betalingsverwerking verliep soepel. Tot nu toe voldeed alles aan mijn verwachtingen.
24.11.2023Niklas Austerlitz
Aanbeveling
Snelle hosting, uitstekende ondersteuning en eerlijke prijzen. Zeer tevreden! ★★★★★
05.10.2023Anoniem
09.09.2023Klaus
4,80 van 5
Prijsprestaties zeer goed
21.08.2023Anoniem
Aanbeveling
Ik kan dus echt alles met 5 sterren beoordelen, nog nooit hebben we zo'n competent datacenter gehad, alles past hier, de hardware, de software en ook de prijs voor de hele service. In geval van support, wat zeer zeldzaam is, wordt er snel gereageerd. Als reseller kunnen we vertrouwen op Fame als partner en we zijn blij dat we voor het Fame-team hebben gekozen.
Bedankt voor de goede samenwerking, het team van CIN GmbH webspeicher.online
19.08.2023CIN GmbH webspeicher.online
Aanbeveling
Absoluut indrukwekkende hosting service - mijn website draait zeer soepel en betrouwbaar. Zeer tevreden!
19.08.2023Rememy2
Aanbeveling
Fame Systems overtuigt met een eersteklas hostingservice en uitstekende prestaties.
19.08.2023TechProX
Beste host 🫶🏼😎
17.08.2023Max Spritz
Aanbeveling
Betrouwbare hosting met vriendelijke ondersteuning en goede bereikbaarheid. Kan echter profiteren van een helderdere gebruikersinterface.
14.08.2023Nicole Zeunner
Aanbeveling
Ik ben al 12 maanden klant bij FameSystems en ben erg tevreden met mijn dedicated server. Wat het probleem ook is, de klantenservice reageert direct en lost eventuele problemen in korte tijd op. De medewerkers zijn ook erg vriendelijk en bieden vaak ondersteuning buiten de normale kantooruren.
11.08.2023Jonas Schmidt

97 beoordelingen op Trustpilot

05.12.2024
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan FameSystems

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over FameSystems zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 15.12.2022  |  Laatst bijgewerkt: 08.12.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH