FRANKEN-CONSULTING

Internationaal managementadvies voor strategie, marketing en verkoop

TOP DIENSTVERLENER 2024
4,98 van 5
699 Beoordelingen
Contactgegevens
Waarom wij? Omdat we je helpen om van een goed een heel goed te maken. Omdat we je strategisch en operationeel ondersteunen. En omdat u door met ons samen te werken vele malen meer verdient dan wij kosten.

Profiteer van 30 jaar management- en consultingervaring in meer dan 1000 projecten bij bekende KMO's en bedrijven.

Contactgegevens

23 Beoordelingen

212 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,96 van 5
Aanbeveling
Dankzij de ervaring en contacten van de heer Franken verliep de verhuizing van ons bedrijf naar Zwitserland heel soepel. Hoe dringender we de noodzaak inzagen om Duitsland als vestigingsplaats te verlaten, hoe moeilijker het voor ons werd. Nu is het volledig gerealiseerd. Dankzij Franken en zijn team. We zijn blij dat we onze belastingen elders kunnen betalen.
17.11.2024Sandro Zender, CEO Ingenieurgesellschaft
Aanbeveling
Het was geweldig voor ons dat we in de heer Franken iemand vonden die normaal gesproken de echt grote bedrijven adviseert. Zijn professionaliteit is gewoon indrukwekkend.
17.11.2024Karin Becker, Gründerin Werbeagentur
Aanbeveling
Top, daarom geef ik graag 5 sterren.
17.11.2024Maximilian Klerk
Aanbeveling
Onze ervaring is dat Franken-Consulting een zeer praktisch adviesbureau is dat ons heeft geholpen om snel werkende concepten te ontwikkelen. Je kunt zien dat het niet zomaar consultants zijn, maar experts met jarenlange managementervaring.
17.11.2024Jürgen Paschte, Inhaber Bioläden
Aanbeveling
Je hebt ons niet alleen van informatie voorzien, maar ook van inzichten. Hartelijk dank daarvoor.
16.11.2024Zeno Zilinski, COO Family Office
Aanbeveling
Andreas heeft ons geholpen om onze strategie aan te scherpen en nieuwe en zeer lucratieve zakelijke gebieden voor ons te realiseren. Heel erg bedankt!
15.11.2024Dug Chambers, CEO Merryland
Aanbeveling
De heer Franken werkt nu al 14 jaar bij ons en heeft ons altijd op het goede spoor gehouden, waarvoor we erg dankbaar zijn.
14.11.2024Wilbert F., Vorsitzender einer Familienstiftung
Aanbeveling
De heer Franken heeft onze markttoegang in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gepland en gecoördineerd. Het werkte van A tot Z uitstekend, dus we bevelen Franken Consulting met een gerust hart aan.
08.10.2024Brasco N., Geschäftsführer Int. Finanzdienstleistungsunternehmen
Aanbeveling
De heer Franken redde ons van een vijandige overname door ons de beslissende impuls te geven om onze strategie te herdefiniëren. Dit stelde ons in staat om een nieuwe (niet-grootschalige) investeerder aan te trekken voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf en de vorige globalistische bank de rug toe te keren. Als duur middelgroot bedrijf kwamen we op de een of andere manier in de vuurlinie van de WEF-troepen terecht en zij hebben hun eigen middelen om een bedrijf als het onze op de knieën te krijgen. Nu zijn we dolblij dat we ongedeerd uit deze netelige situatie zijn gekomen.
08.10.2024Torben L., CEO Softwarehersteller
Aanbeveling
Hartelijk dank voor het regelen van de financiering aan Ansgar S. en zijn team.
29.08.2024Ansgar S., Online-Shop Betreiber
Aanbeveling
We hebben Duitsland verlaten met ons bedrijf en de heer Franken heeft ons veel steun gegeven bij onze heroriëntatie in een bedrijfsvriendelijker land buiten de EU. Nu zijn we weer positief over onze toekomst. We kunnen de heer Franken met zijn internationale contacten en kennis onvoorwaardelijk aanbevelen.
29.08.2024Siegfried S., Betreiber von Gastronomiebetrieben
Aanbeveling
We zijn erg blij Franken-Consulting te kunnen aanbevelen als een managementadviesbureau dat onze ambitieuze groeidoelstellingen uitstekend heeft vertaald in een superieure strategie en duidelijke tactische stappen. Dit is op dit moment van uitzonderlijk belang, omdat de inspanningen die voortvloeien uit de Grote Reset en andere socialistische maatregelen om de middenklasse consequent te vernietigen ten gunste van een paar bedrijven, die op hun beurt eigendom zijn van globalistische structuren, resoluut moeten worden bestreden om de middenklasse een kans op overleven te geven. De monopolistische ambities van de bedrijven en hun eigendomsstructuren zijn uiteindelijk ook vergif voor een bloeiende economie, want bij gebrek aan dienstverleningsalternatieven van de middenklasse zullen de consumenten overgeleverd zijn aan de genade van de bedrijfsorganisaties. In deze "David versus Goliath"-strijd heeft de heer Franken ons doelgericht ondersteund door samen met ons onze uniciteit te optimaliseren, zodat we ons in de marktstructuur niet door geld maar door concurrentievoordelen kunnen laten gelden. Onze medewerkers hebben er nu weer vertrouwen in en het management sowieso. Dus nogmaals, een zeer sterke aanbeveling.
Consulting
01.08.2024Giovanni L., Geschäftsführender Gesellschafter eines europaweit agierenden Distributors von Lebensmitteln mit gesundheitlichem Mehrwert
Aanbeveling
De heer Franken ontwikkelde niet alleen briljante ideeën voor ons bedrijf, maar bracht ze ook tot uiting in nauwe samenwerking met onze topmensen in belangrijke functies. Door ze professioneel en gevoelig uit te voeren, werden de gewenste successen daadwerkelijk gerealiseerd. De heer Franken veranderde de oorzaak, de geest en het hart van onze organisatie. Als je echt vooruit wilt en niet je eigen organisatie wilt omzeilen, maar op een geïntegreerde manier ambitieuze doelen wilt bereiken, dan ben je bij Franken Consulting aan het juiste adres. Wij kunnen de heer Franken en zijn team dan ook met een gerust hart aanbevelen.
16.05.2024Dr. Vito C., HR-Director Maschinenbauunternehmen
Aanbeveling
Ons project begon ongeveer 2 jaar geleden met een snelle controle en tegen 2023 hadden we onze EBT al met 27 % verhoogd. Met dank aan de heer Franken en zijn team.
Consulting
13.04.2024Dr. Wilhelm Kluge, COO eines mittelständischen Zulieferers in der Schiffahrt
Geachte heer Franken,

Hartelijk dank voor uw input en uw actieve ondersteuning bij het optimaliseren van ons verkoopteam. Zoals u aan het begin van het project aangaf, was het een misvatting dat we de onafhankelijke inkoopafdelingen van sommige van onze klanten moesten bedienen. Met de nieuwe strategie wenden de inkopers zich tot ons en wenden wij ons niet langer tot de inkopers. Een jaar na afloop van het project plukken we nu de vruchten van ons gezamenlijke werk met een zeer gemotiveerd verkoopteam en tevreden klanten.

Nogmaals dank aan jullie hele team.

Kurt H., CSO van een internationaal actieve middelgrote leverancier in de sector speciale installatiebouw
14.02.2024Kurt H.
Aanbeveling
Meneer Franken zei ons altijd onomwonden de waarheid, ook al deed dat soms pijn. In ons project hebben we opnieuw geleerd om zelfkritisch te zijn. Het voordeel is nu dat we niet meer alleen klagen, maar daadwerkelijk veranderen wat we kunnen beïnvloeden. Dit is vooral belangrijk in deze tijd, waarin we de Duitse politiek als extreem vijandig ervaren tegenover kleine en middelgrote ondernemingen. Dankzij de heer Franken weten we nu wat er moet worden veranderd en hoe, zodat we onze ambitieuze doelen kunnen bereiken. We kijken uit naar de implementatie van de resultaten van ons werk tot nu toe, natuurlijk ook begeleid door de heer Franken.
Consulting
06.02.2024Thorsten Wessel, CMO eines mittelständischen Herstellers von Lebensmitteln
Aanbeveling
We hebben de heer Franken een snelle check laten uitvoeren op onze organisatiestructuur (vastgoedsector). Dankzij zijn inlevingsvermogen kon de heer Franken in de vooraf gevoerde personeelsinterviews de angst voor een mogelijke herstructurering onder het personeel wegnemen en waardevolle inzichten krijgen in de werkprocessen. De presentatie van de resultaten liet ons zien hoe we efficiënter kunnen werken in het belang van onze klanten en onze medewerkers. We zijn gemotiveerd om de herstructurering aan te pakken en kijken uit naar een mogelijke verdere samenwerking met de heer Franken.
Tot zover hartelijk dank.
19.04.2023Reichert, F.
Aanbeveling
Zeer informatief, intensief en inzichtelijk advies. Ik ben zeer tevreden over de expertise van de heer Franken en de oplossingen op maat.
We zullen blijven samenwerken met de heer Franken en kijken uit naar verdere gesprekken.
31.03.2023Dennis Kondrat
Aanbeveling
Om een lang verhaal kort te maken: Ons ziekteverzuim was 28 procent.

De heer Franken identificeerde de redenen hiervoor en samen evalueerden we de voorstellen die hij had ontwikkeld en besloten we welke vanuit ons oogpunt het beste waren. Ons verzuimpercentage is nu 3,4 procent.

Wij danken u hartelijk en wensen u fijne feestdagen!
23.12.2022Rüdiger W. CHRO Lebensmittelproduzent
Aanbeveling
Als onderdeel van ons project konden we profiteren van de dertig jaar ervaring van de heer Franken in de vastgoedsector. We hebben up-to-date rentabiliteitsberekeningen en 360-gradenanalyses uitgevoerd en onze strategische opties geëvalueerd. Onze nieuwe 10-jaren strategie, die zich richt op duurzaamheid en het maximaliseren van de winstgevendheid, werd ontwikkeld op basis van de inzichten die hieruit voortkwamen. Franken-Consulting heeft in dit kader consequent onze processen gedigitaliseerd en ook de communicatie met onze huurders op een intelligent niveau gebracht. Ook over de ondersteuning op locatie is consequent nagedacht. We hebben nu het gevoel dat we weer uitstekend gepositioneerd zijn en een aantrekkelijke werkgever kunnen zijn voor onze medewerkers en een betrouwbare verhuurder voor onze huurders.
23.12.2022Klaus F., CEO einer Wohnungsbaugesellschaft

4,90 van 5
34 beoordelingen op Google

24.10.2024

Uw bericht aan FRANKEN-CONSULTING

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over FRANKEN-CONSULTING zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 10.09.2015  |  Laatst bijgewerkt: 17.11.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH