Deze recensie is voor Dr Mehmet Demircioglu en zijn Diamond Hair Clinic.
Ik besloot een haartransplantatie te laten doen omdat ik al +/- 20 jaar dunner werd aan de bovenkant. Ik heb wat tijd besteed aan het onderzoeken van veel klinieken in Turkije omdat ik gehoord had dat dit het beste land was voor deze procedure. Ik vond een website met een overzicht van de top 10 klinieken in Turkije. Na het doen van mijn due diligence heb ik het teruggebracht tot 3 klinieken. Na contact te hebben opgenomen met alle 3 en gebaseerd op de vragen en feedback die ik kreeg en het gevoel dat ik kreeg, besloot ik om voor de Diamond Hair Clinic in Istanbul te gaan.
Er waren verschillende redenen die mij in deze richting duwden: ik wilde alleen de Sapphire FUE techniek. Dr. Mehmet Demircioglu zit op het snijvlak van haartransplantatie technologie en procedures. De communicatie was geweldig en alle informatie werd verstrekt. Dit is geen beslissing die je lichtvaardig moet nemen.
Om samen te vatten, Diamond Hair Clinic reageerde onmiddellijk via whatsapp en gaf een schat aan informatie en beantwoordde alle vragen die ik had. Nadat er om foto's was gevraagd, werden deze via WhatsApp verzonden en kreeg ik een uitgebreid verslag van mijn situatie en alle aanvullende informatie die ik nodig had. Ik besloot verder te gaan met Diamond Hair Clinic en plande een afspraak in Istanbul.
We spraken de datum, tijd, kosten en het aantal grafieken [6500] af, ja ik wilde de volle weelderige haardos en dankzij mijn donorgebied was dit perfect mogelijk.
Ik gaf mijn paspoort en vliegticket door en Diamond Hair Clinic regelde alle andere zaken. Ik besloot toen mijn verblijf in Turkije te verlengen en voegde een paar dagen toe voor mijn geplande afspraak, wat ik hen achteraf informeerde en ze regelden alsnog de luchthaventransfer. Wat ik niet had verwacht. Leuke bijkomstigheid.
De afspraken met Diamond Hair Clinic begonnen allemaal op 2 februari, mijn afspraak stond gepland voor 29-31 maart. Ruim van tevoren. Dit komt omdat de dokter maar één patiënt per dag ziet. Wat geweldig is. Je hebt niet het gevoel dat je van de lopende band komt en het is intiemer omdat het een soort levensveranderende operatie is.
De kliniek bleef me op de hoogte houden in de periode voor mijn vertrek naar Turkije. Voordat ik vertrok, nam de kliniek contact met me op met alle informatie over de chauffeur die me op het vliegveld zou ophalen. Ik had op het laatste moment besloten om mijn dochter mee te nemen, wat ik niet had doorgegeven, maar pas bij aankomst, na een snelle scan van haar paspoort, was alles geregeld.
Na aankomst en een wandeling door de kalkoenflat met mijn dochter, brak de dag aan van de procedure. Ik werd opgehaald bij het hotel, helaas kon mijn dochter niet mee vanwege COVID-beperkingen. Ik werd om 8.15 uur opgehaald in een zeer comfortabel Mercedes busje, een lekker koele rit voor wat komen ging, waar ik zenuwachtig voor was.
Om 9 uur in de kliniek en meteen door naar het kantoor van de dokter. De arts kwam binnen en is een zeer charismatisch persoon, grappig en vol informatie, waardoor ik me meer ontspannen voelde en ook vloeiend Engels sprak.
Hij legde me de stappen van A tot Z uit van wat er zou gebeuren en vanwege het aantal grafieken dat we hadden gekozen, 6500, zou het om 1 uur 's nachts klaar zijn. Een volle 13 1/2 uur in de stoel. Nadat we zijn geweldige team hadden ontmoet en we het eens waren geworden over het tekenen van de definitieve haarlijn, ging ik snel naar de behandelkamer.
Ik wist dat wat me te wachten stond een erg [onvermijdelijk] lang, slopend en ongemakkelijk proces zou worden. De extractie duurde ongeveer 3-4 uur, liggend op je buik, wat comfortabel was. Na een pauze, met lunch verzorgd door de kliniek, was het terug voor de incisiefase, die 4 uur op je rug duurde.
Vanwege de lengte van de 6500 grafieken besloot ik een snackpauze van 10 minuten te nemen en door te gaan naar de transplantatiefase. Deze fase duurde 5-6 uur.
Nadat grafiek 6500 in mijn hoofd was geïmplanteerd, werd ik schoongemaakt, geprepareerd en verbonden. Ik werd gecontroleerd door het team en kreeg groen licht voor de debriefing. Terug in het kantoor van de goede dokter legde hij mijn procedure grondig uit. Daarna legde hij de stappen uit die nodig zijn om volledig te herstellen. Daarna legde hij het haarverzorgings- en supplementenpakket uit dat door de kliniek werd geleverd.
Ik bedankte het team en het comfortabele Mercedes busje bracht me op de voorspelde tijd, 1 uur 's nachts, terug naar mijn hotel. De dag na de operatie bracht ik door in de hotelkamer, uit de zon, slapend met de nekkussens die door de kliniek waren verstrekt. Nogmaals, zoals beloofd door de goede dokter, gaf hij me zijn persoonlijke nummer voor nazorg, informatie en vragen.
Dag 2 na de operatie werden de afspraken voor een rit terug naar de kliniek bevestigd om mijn eerste wasbeurt te krijgen en mijn verband te laten verwijderen. Ophalen om 9 uur. Kliniek om 10 uur. In het kantoor van de arts voor nog een uitgebreide mondelinge instructiehandleiding voor verzorging na de operatie en om de beste resultaten te behalen. Eerste wasbeurt voltooid en visuele instructies gegeven aan mijn dochter.
Gelukkig afscheid en we werden naar het vliegveld gestuurd in het comfortabele busje. Ik kreeg stap voor stap instructies over wat ik wel en niet moest doen om de beste hergroei te krijgen.
Al met al ben ik ontzettend blij met de service van de dokter en zijn kliniek. Ik ben op de weg naar herstel en ik kijk uit naar de 6500 grafieken om zoveel mogelijk haar uit te laten groeien.
Gelukkige klant
Origineel weergeven
Vertaling
We sincerely apologize for the delay in delivering your medical report. Creating a personalized medical report by Dr. Mehmet Demircioglu can be a time-intensive process, occasionally taking longer than anticipated.
As for your case, on Whatsapp, you completed your part of the consultation process on December 27, 2024, by submitting the required photos and answering the consultation questions. Subsequently, we forwarded your materials to Dr. Mehmet Demircioglu to develop a customized surgery plan for your case. While we aim to deliver this within 1-2 weeks, sometimes backlogs can extend this timeframe.
On days Dr. Mehmet Demircioglu is performing surgeries, he is unable to review prospective patients' head photos. These evaluations are conducted on his days off, and he can complete a maximum of 4-5 medical assessments daily, so we are diligently working to clear the backlog of consultations.
Our process, while it may seem slower, is thorough. Patients at our clinic can trust that Dr. Mehmet Demircioglu meticulously prepares their surgical plans, as he will perform the procedure.
In contrast, many other clinics have surgical plans made by call center staff who lack surgical expertise. These plans often rely on templates, leading to discrepancies when the medical team crafts a new plan on the day of surgery, leaving patients confused and shocked. At Diamond Hair Clinic, we completely avoid this risk.
Thus, our approach can be best described as "slowly but surely."
Note: Additionally, although your medical report was ready by February 11th, an error on our part prevented it from being sent to you.
The medical report was emailed to you on February 19, 2025, exactly 54 days after you completed the necessary steps on your end, including submitting photos and answering our consultation questions. However, we are committed to improving this process to reduce the waiting time for all future patients. Thank you for your feedback.
Thank you once again for your patience. 🙏
Diamond Hair Clinic