TOP 10 Duitse Vastgoedprijs 2024

Contactgegevens
Lüling Immobilien is PEP en wij presenteren u feiten die u zullen overtuigen. Omdat we betaalbaar, exclusief en professioneel zijn. Ervaar het verschil.

De prijs is doorslaggevend. Bij ons betalen kopers en verkopers elk slechts 1,95% commissie...

Contactgegevens

20 Beoordelingen

84 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,96 van 5
Aanbeveling
De heer Lüling is zeer hoffelijk en, naar mijn mening, zeer eerlijk.
De heer Lüling sprak niet alleen direct over de voordelen van het huis, maar ook over de gebreken [schade] waarvan hij op de hoogte was.
04.11.2024Christoph Siefke
Aanbeveling
Gewoon zeer professioneel - het maakt zelfs het verkopen van een huis leuk!
- Zeer goede bereikbaarheid
- Brengt veel dynamiek in het proces
- Uitzonderlijk goede organisatie van het hele proces - veel verder dan alleen de makelaardij!
22.10.2024Anoniem
Aanbeveling
De heer Lüling is buitengewoon succesgericht. Hij heeft de gave en het doel om beide partijen, koper en verkoper, op de best mogelijke manier tevreden te stellen.
30.09.2024Anoniem
Aanbeveling
We hebben een huis gekocht via de heer Lüling en vonden hem competent, vriendelijk, eerlijk en een professionele makelaar. De transactie en het contact verliepen soepel. We zouden zo weer een woning kopen via de heer Lüling.
Samengevat: Een van de weinige makelaars die de nogal slechte reputatie van de sector NIET waarmaakt.
Christine en Jörg Meinke uit Oldenburg
27.09.2024Familie Meinke aus Oldenburg
Aanbeveling
Op basis van onze eigen zeer goede ervaring met de verkoop van een huis via de heer Lüling, heeft onze zoon hem ons van harte aanbevolen.
We kunnen dit 100 procent bevestigen.
Niet alleen als makelaar, maar ook als persoon is hij ons zeer goed bevallen.
Hij verkocht het huis zo snel dat we het nog steeds niet kunnen geloven.
En aan een geweldig jong stel dat we meteen in ons hart hebben gesloten.
We zijn de heer Lüling erg dankbaar voor de moeite en het werk dat hij ons uit handen heeft genomen.
We bevelen hem met een gerust hart aan.
We wensen hem veel succes en een goede gezondheid bij zijn toekomstige activiteiten.
03.05.2024Tapper
Aanbeveling
Als er iemand is die zich onderscheidt van de menigte van op winst gerichte makelaars, dan is het de heer Lüling wel!

Mijn man en ik waren al een tijdje op zoek naar een geschikt huis en voelden ons vaak net een willekeurig aantal geïnteresseerden.

Niet zo met meneer Lüling!

Vanaf het eerste contact was het overleg persoonlijk en vertrouwensvol. We merkten al snel dat we hier de juiste persoon hadden gevonden. Hij heeft ons tot het einde toe ondersteund en geadviseerd bij de aankoop van ons huis.

Bovendien bracht hij goedhartige mensen bij elkaar die het beste uit hun huis willen halen in plaats van winst maken en binnenkort uitgenodigd zullen worden op onze barbecue :-) Zo'n makelaar kom je maar één keer tegen!
03.05.2024Kora Hoffmann
Aanbeveling
De heer Lüling is een absolute uitzondering onder de makelaars. Professioneel, vriendelijk en eerlijk. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Nogmaals hartelijk dank.
03.05.2024Henning Rohlfs
Aanbeveling
Zeer professionele makelaar uit Emden, eerlijk, informatief en communicatief, met kennis uit de eerste hand van het gebied en de omliggende regio. Absoluut een aanrader vanuit het oogpunt van ervaren klanten, niet alleen locals, maar ook degenen die Oost-Friesland willen leren kennen!
Mijn lof!
28.04.2024Dr. Stefanie Goedeke
Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig advies en afhandeling van de aankoop. Een echte aanrader.
25.04.2024Heide Döbel
Aanbeveling
De heer Lüling heeft ons vakkundig begeleid bij elk aspect van de verkoop van ons gezinshuis. We waren opgelucht omdat hij ons de zekerheid gaf dat de verkoop in goede handen was. Hij heeft alle zaken goed met ons afgestemd. Zijn schattingen met betrekking tot de aankoopprijs, de duur van de verkoop etc. kwamen uit. We zouden hem altijd weer als makelaar gebruiken en we hebben de persoonlijke omgang met hem zeer gewaardeerd.
24.04.2024Elke Hoffmann
Aanbeveling
We hebben de heer Lüling leren kennen als een heel aardig persoon en voelden ons goed geadviseerd door hem. Hij reageerde altijd snel op onze vragen.
25.03.2024Anoniem
Aanbeveling
De heer Lüling is een zeer vriendelijke, competente makelaar. Hij geeft ook duidelijk aan wat mogelijk is en wat niet. Dat hebben mijn gezin en ik erg gewaardeerd. Ik was erg bang voor de hele verkoop en het hele proces, maar hij heeft ons er heel zelfverzekerd doorheen geloodst.
We waren allemaal erg verrast door de supersnelle verkoop.
We zouden hem zo weer gebruiken.
25.03.2024Wiebke Junge
Aanbeveling
We hebben contact opgenomen met de heer Lüling omdat we een appartement te koop hadden in Emden, maar zelf in Hannover wonen. Vanaf het eerste telefonische contact waren we er meteen van overtuigd dat we bij hem aan het juiste adres waren. Afgezien van het verzamelen van de benodigde documenten, hadden we geen werk of moeite en bereikten we zeer snel ons doel, de verkoop van de flat dankzij de toegewijde inspanningen van de heer Lüling. Zijn werk is absoluut professioneel en betrouwbaar.
De heer Lüling is altijd vriendelijk en volledig betrouwbaar.
De tarieven voor zijn uitstekende service kunnen alleen maar worden omschreven als absoluut eerlijk.
Concluderend kan ik alleen maar zeggen: Jammer dat we niet nog een appartement te verkopen hebben :-)
18.12.2023Thomas Kubisch
Aanbeveling
Vanaf het allereerste begin heeft de heer Lüling mij uiterst deskundig, altijd vriendelijk, uiterst professioneel en heerlijk ongecompliceerd geadviseerd en ondersteund bij het verhuren van mijn vrijstaande woning. De heer Lüling vond de perfecte huurders in zeer korte tijd. Ik ben zeer, zeer tevreden over het proces en kan hem alleen maar van harte aanbevelen en heel erg bedanken!
07.11.2023Frank Gerdes
Aanbeveling
Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de succesvolle verkoop van onze gezinswoning in Leer / Ostfr.
Van de bezichtiging van de flat tot het samenstellen van de documenten, het op internet zetten van de woning en de bezichtigingsafspraken tot de notarisafspraak en de overdracht - uiterst professioneel!
BEDANKT - voor de regelmatige updates via @ en per telefoon over de voortgang (of tegenslagen...) zodat we altijd op de hoogte waren en mee konden "denken".
Ik was onder de indruk van je inzet, je ervaring, je expertise en je doorzettingsvermogen tot de succesvolle verkoop - ondanks een groot aantal "ouderhuizen" die tegelijkertijd te koop stonden in de directe en wijdere omgeving!
K.H.
01.06.2023K.H.
Aanbeveling
Je kunt zien dat de heer Lüling vele jaren ervaring heeft op het gebied van onroerend goed en aanverwante gebieden zoals financiering en marktontwikkeling, wat hem veel competentie geeft. Naast zijn specialistische kennis is hij ook een zeer vriendelijk, empathisch en betrouwbaar persoon, en je kunt zien dat hij zijn werk vooral doet omdat hij er echt van geniet om het juiste onroerend goed voor de juiste klant te vinden. Hartelijk dank voor je deskundige advies, je menselijkheid, de vlotte communicatie en de algehele goede samenwerking! :)
28.05.2023Anoniem
Aanbeveling
Zeer sympathieke makelaar die toegewijd en gepassioneerd is over zijn werk.
14.03.2023Claudia Sch.
Aanbeveling
Deze makelaar maakt indruk met zijn deskundigheid en hartelijkheid; eigenschappen die je zelden samen aantreft in deze sector. De heer Lueling treedt op als een absoluut gerenommeerde makelaar en behartigt de belangen van zijn klanten. Je merkt ook dat hij niet geïnteresseerd is in een snelle deal en commissie, maar in het vinden van de perfecte match tussen woning en koper. Een makelaar die plezier heeft in zijn werk en die je kunt vertrouwen. Bedankt voor je geweldige werk! Een juweel in een vaak dubieuze markt. Zeldzaamheidswaarde!
14.03.2023M. Schiebel
Aanbeveling
De heer Lüling is een zeer betrokken makelaar die absoluut professioneel en ongecompliceerd is vanaf het eerste gesprek tot de verkoop. Hij staat altijd aan je zijde met gevoel, advies en openheid, zelfs als de omstandigheden nogal moeilijk zijn. Het was een plezier om met hem te werken, dus ik kan hem absoluut aanbevelen. Hartelijk dank!
04.11.2022Carmen B.
Aanbeveling
De heer Lüling is een vooruitstrevende makelaar en zakenman die altijd onpartijdig is.
Kan worden aanbevolen

47 beoordelingen op Google

01.11.2024
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Lüling Immobilien

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Lüling Immobilien zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 17.02.2020  |  Laatst bijgewerkt: 18.11.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH