Dnes vám chci sdělit své zážitky a skušenosti z absolvování 7-denního testu chytrého telefonu. Po přípravě počátku testu jsem očekávala výrazné změny v okolí mého osobního pohybu a taky v používání mého telefonu. V okolí mého bydliště je už veliké množství 5G antén na domech, ale necítila jsem žádnou změnu, no v mysli jsem uvažovala, že změny ochrany před EMF jistě probíhají, i když je necítím. Celý týden byl ale naplněný těžšími situacemi jako bývá pro mně obvykle, takže byly kolem mně i stresující zážitky a to při hledání cesty na místo určení zdravotního vyšetření, laboratorní výsledek analýzy mé krve pro další zdravotnícké pokyny. Před koncem testu jsem si ale zakoupila dodatek Sanctury, a myslím, že tento krok byl správným směrem. Děkuji vám za možnost vyzkoušet si 7-denní test s mým smartfonem. Jsem rozhodnutá koupit si službu Genius+ pro můj smartfon a využívat i dodatky, které už mám a taky doufám, že budou dobře sloužit v okolní biosféře pro mně a mé okolí. Koncem měsíce plánujeme s přáteli z práce trávit rozšířený víkend a musím vzít i moji kočku Adélku, z čeho mám dost veliké obavy, protože není zvyknutá na cizí prostředí, ona ven nechodí, je jen doma v "torusovém/torzionovém prostředí", tak dofám, že se vše povede v klidu a nikde se nám nestrratí. Mám v plánu předvést mým přátelům kvantový procesor a co umí, aby bylo možné využít tuto úžasnou kvantovou energii a souvislosti s ní spojené pro další usnadnění naši existence na Zemi. Dnes jsem si koupila knížku od Arthura C. Clarka : Druhá vesmírná odysae (2010), tak se velice těším na čtení z ní. Adélka mně už napomíná, že je nutné už jít spát. 🐱😊