"Reclame die blijft hangen" - PRINTAS Kalenderverlag is al tientallen jaren gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, individuele reclamekalenders voor zakelijke klanten. De oorsprong gaat terug tot de uitgeverij Heilmann, opgericht door... de schrijfster Irmgard Heilmann in Hamburg in 1953. In 1954 verscheen hier voor het eerst de geïllustreerde kalender "Hamburg - Rondom de Alster", die tot op de dag van vandaag wordt uitgegeven.
Sinds de oprichting van het bedrijf hebben we een bovengemiddeld niveau van kwaliteit en service gehandhaafd, zoals alleen familiebedrijven die door de eigenaar worden geleid dat kunnen bieden.
We leveren momenteel in meer dan 60 landen.
We produceren uitsluitend in Duitsland en garanderen zo de verwezenlijking van onze bedrijfsidealen en kwaliteitsnormen. PRINTAS staat voor reclame die blijft hangen!
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Het deskundige advies en de zeer goede kwaliteit van de kalenders verdienen een speciale vermelding.
Bestellingen worden snel verwerkt en na opheldering van alle details komen de goederen binnen de afgesproken levertijd aan.
binnen de afgesproken levertijd.
De klantenservice en het advies waren uitstekend. We hadden het gevoel dat we altijd in goede handen waren. Hartelijk dank en een vrolijk kerstfeest voor het hele team.
Alle online drukkerijen falen volledig in vergelijking met Printas als professional. Als je echt iets bijzonders en briljante kwaliteit wilt, moet je hierheen komen.
We zijn al jaren klant en zoals elk jaar zijn we helemaal tevreden over het proces, van de offertefase tot de verzending van de kalenders. Zoals altijd heeft de heer Westhpal ons geweldig geholpen en ons er ook vroeg in het jaar discreet op gewezen dat we de bestelling op tijd moesten plaatsen. We zijn ook 100% tevreden over de kwaliteit van de kalenders. Hartelijk dank.
Besten Dank für Ihre langjährige Treue und die tolle Bewertung. Wir freuen uns auf die Zusammenarbeit mit Ihnen im nächsten Jahr. Ihr PRINTAS Kalenderverlag GmbH
Sehr freundliche Mitarbeiter, unkomplizierte Bestellung und die Lieferung kam pünktlich an. Wir sind sehr zufrieden und würden nächstes Jahr erneut bestellen. Vielen Dank!
Alle beoordelingen en ervaringen over PRINTAS Kalenderverlag GmbH zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 27.06.2018 | Laatst bijgewerkt: 07.04.2025
| Verslag profiel
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?
Ihr PRINTAS Kalenderverlag GmbH