Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Top advies en uitstekende service!
Ik ben al 5 jaar klant bij de heer Ritzerfeld en ben helemaal tevreden. Ik was vooral positief over [bijv. bijv. het gedetailleerde advies, de snelle beschikbaarheid of de op maat gemaakte verzekeringsoplossingen]. De makelaar nam veel tijd om mijn vragen te beantwoorden en hielp me de beste oplossing voor mijn situatie te vinden. Absoluut een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over het advies dat ik van de heer Ritzerfeld heb gekregen. Ik had vanaf het begin het gevoel dat ik in goede handen was, omdat hij veel tijd nam om mijn vragen gedetailleerd en duidelijk te beantwoorden. Ik waardeerde vooral zijn deskundigheid en snelle reactietijd - ik kreeg snel feedback over elk probleem.
Het claimproces verliep soepel en ongecompliceerd. Ik wil vooral het feit benadrukken dat de heer Ritzerfeld zich altijd inspant om een oplossing te vinden die is afgestemd op individuele behoeften.
Ik kan de heer Ritzerfeld zonder voorbehoud aanbevelen en zal in de toekomst op zijn expertise blijven vertrouwen.
Bij Ritzerfeld&Partner heb je altijd een contactpersoon die je met kennis van zaken helpt en ben je altijd gerustgesteld na de gesprekken.
Snelheid bij het uitbrengen van offertes staat hier hoog in het vaandel. Je bent nog steeds in gesprek en de offerte staat al in je inbox. Het is fijn dat het persoonlijke overleg nog steeds bestaat. Ga zo door ....
Ik werd dezelfde dag en binnen de beloofde tijd teruggebeld.
Mijn zorgen en vragen werden onmiddellijk behandeld en binnen één gesprek naar volle tevredenheid opgehelderd.
De heer Ritzerfeld is altijd een betrouwbare en competente contactpersoon voor het Bundesfachverband Betonkanalsysteme e.V.. Alle vragen worden zeer snel en klantgericht beantwoord.
De heer Ritzerfeld is een zeer goede adviseur voor mij.
Hij weet alle opties met me door te nemen en als ik hem om advies vraag, staat hij altijd binnen zeer korte tijd voor me klaar.
Uw bericht aan Versicherungsmakler Düsseldorf | Ritzerfeld & Partner
Alle beoordelingen en ervaringen over Versicherungsmakler Düsseldorf | Ritzerfeld & Partner zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 28.06.2016 | Laatst bijgewerkt: 30.12.2024
| Verslag profiel
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?
Wir stehen dir auch weiterhin gerne zur Seite und freuen uns auf die zukünftige Zusammenarbeit!