Bij ProvenExpert hebben we de bescherming van uw gegevens altijd als een van onze belangrijkste zorgen beschouwd. Als bedrijf gevestigd in Berlijn, zijn de strenge Duitse regels voor gegevensbescherming altijd op ons van toepassing geweest.
De nieuwe EU General Data Protection Regulation (GDPR) wordt op 25 mei 2018 van kracht. Hiermee wil de wetgeving een uniforme en sterke gegevensbescherming mogelijk maken voor uw bescherming - zelfs buiten de grenzen van de Europese Unie. Wij juichen dit toe. We hebben dit aangegrepen om onze
Data protection regulations dienovereenkomstig bij te werken. Als je voor gebruikers in de Europese Economische Ruimte werkt of op een andere manier onder de GDPR valt, lees dan deze voorwaarden.
„ Het draait allemaal om vertrouwen“ is niet alleen de norm waar we naar leven, maar ook het leidende principe als het gaat om jouw gegevens. Daarom blijft alles bij ProvenExpert net zo veilig als altijd en is de GDPR voor ons alleen maar een reden om alles nog transparanter te maken en je op deze pagina uit te leggen welke voorzorgsmaatregelen we nemen om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen.