Endlich abnehmen durch Magenverkleinerung mit der Nr. 1 in DE, AT, NL, UK, SA

TOPAANBEVELING 2024
4,82 van 5
1.766 Beoordelingen
Contactgegevens
Die Weight Doctors sind der einzige echte Spezialist für minimal-invasive Behandlungen bei Adipositas und Übergewicht: Dauerhafte Magenverkleinerung mittels Weight Doctors SLEEVE® (pose®2 Endo-Sleeve oder Apollo OverStitch SX), minimal-invasive...

Contactgegevens

70 Beoordelingen

898 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,82 van 5
Aanbeveling
Sehr nettes Personal , habe mich gut aufgehoben gefühlt!
22.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Betrouwbare, snelle service en de dame aan de telefoon was erg aardig en beantwoordde alle vragen deskundig.
15.11.2024Anna-Farina T.
Beste team van de Gewichtsdokters,
Vanaf het allereerste moment dat ik naar de kliniek in Hannover kwam, voelde ik me zeer goed verzorgd en vooral dat mijn zorgen serieus werden genomen en gewaardeerd.

Het voorgesprek, de financiering en het telefoongesprek met de anesthesist waren ongecompliceerd en competent.
Er waren geen complicaties of klachten op de dag van de operatie. Iedereen ter plaatse was meer dan vriendelijk en ik werd meer dan perfect verzorgd. De tijd met de maagballon (6 maanden) bleek helaas na korte tijd erg stressvol en moeilijk voor me te zijn. Maar helaas zijn er zulke en zulke patiënten. Mijn ballon en ik werden gewoon geen vrienden en ik zou nooit meer voor deze methode kiezen. Hoewel het succes van afvallen van 85 kg naar 67 kg natuurlijk te zien is. Maar als je constant last hebt van misselijkheid, overgeven en ernstige diarree, is dat niet zo leuk.
Zoals altijd was de dag van de verhuizing heel ontspannen en ik moet het hele team ter plaatse prijzen. Of het nu gaat om het personeel of de operatiekamer, iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.
Nu kan ik eindelijk weer eten en drinken en vooral de hele nacht doorslapen zonder brandend maagzuur en zal ik ervoor blijven zorgen dat 1. mijn gewicht onder de 70 kg blijft en er misschien nog een paar kilo's af gaan.
Met vriendelijke groet Viola Wolters
14.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Het consult was erg vriendelijk, prettig en gedetailleerd. De hoge kosten zijn voor mij echter een reden om het niet te doen. Zelfs niet over de financiering.
11.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Het was een zeer informatief en vriendelijk gesprek. Hartelijk dank daarvoor. Ik voelde me zeer goed geadviseerd.
06.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Het persoonlijke contact met het personeel en de artsen was geweldig. Ze waren altijd beschikbaar en beleefd tijdens het consult. Je voelde je altijd goed geadviseerd en in goede handen.

Ik kan de aangeboden producten alleen maar aanraden. Het heeft me echt goed geholpen.
03.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Ik heb gebruik gemaakt van een telefonisch consult, het was een heel fijn en informatief gesprek, alle vragen werden in detail uitgelegd en beantwoord, heel erg bedankt.
02.11.2024I.
31.10.2024Anoniem
4,95 van 5
Aanbeveling
Ik was erg tevreden over alles. Van de voorbereiding tot de realisatie, alles werkte geweldig. De klantenservice reageerde heel snel op e-mails. De ondersteuning ter plaatse was ook erg vriendelijk en ik wil graag het team bedanken dat mijn procedure heeft begeleid en uitgevoerd. Ik had het gevoel dat ik in zeer goede handen was.
31.10.2024Anoniem
Aanbeveling
Ik vind de prijs te hoog.
30.10.2024Anoniem
Aanbeveling
Zeer gedetailleerd en behulpzaam voor informatie tijdens het hele proces
Aanbeveling
Het was een zeer informatief gesprek. Zeer vriendelijke contactpersoon.
Aanbeveling
Ik voelde me goed geadviseerd. Aardig, vriendelijk personeel bij de receptie en op de operatiekamer/afdeling. Aardige artsen die elke vraag beantwoordden.
4,80 van 5
Aanbeveling
Ik had vanaf het begin het gevoel dat ik in goede handen was.
Ik zou het zo weer doen.
21.10.2024Anoniem
Aanbeveling
Allemaal bedankt voor de goede zorg ben nu aan herstellen
19.10.2024Wilma s.
Onwijs vriendelijk personeel!
18.10.2024J.
Aanbeveling
Iedereen is erg aardig en behulpzaam inclusief de dokter Ik word behandeld in Wiesbaden en ik voel me thuis als ik daar ben en dat is hoe het meestal moet zijn in elke kliniek maar helaas is het niet zo....Ik ben blij om bij jullie te zijn en dat was een goede beslissing wat ik heb gemaakt 🥰🥰🥰🫶🫶Ik kan het alleen maar aanraden aan anderen
Vriendelijke groeten 🖖
14.10.2024B.
11.10.2024Kirstin A.
Uitstekend
Dezelfde behandeling is ook goedkoper verkrijgbaar, maar de financiering is nogal brutaal. Vergelijkbare kredietverstrekkers zijn met 7000 op 72 maanden ongeveer 2000 goedkoper!
Wat jammer
09.10.2024Anoniem
Weight Doctors Commentaar van Weight Doctors :
Liebe Rezensentin, lieber Rezensent,

vielen Dank für Ihr Feedback. Wir würden uns freuen, wenn wir genauere Angaben von Ihnen bekommen könnten, dann prüfen wir die Finanzierungskonditionen gerne für Sie.

Das Angebot unseres Finanzierungspartners richtet sich an den Marktgegebenheiten, orientiert sich an der Finanzierungssumme und dem individuellen Risiko. Hierauf haben wir selbstverständlich keinen Einfluss und auch keine Einblicke.

Möglicherweise haben wir aber alternative Optionen für Sie, die wir gerne gemeinsam mit Ihnen durchsprechen können. Alternativ besteht für Sie natürlich auch die Möglichkeit, über Ihre Hausbank oder einen dritten Finanzierer Ihre Wunschbehandlung bei uns durchführen zu lassen.

Bitte verstehen Sie die Möglichkeit der Teilratenzahlung daher lediglich als freibleibendes Angebot. Wenn Sie uns mit Ihrem Beitrag helfen, noch attraktivere Konditionen auch für alle anderen Patientinnen und Patienten zu erzielen, wären wir Ihnen natürlich sehr verbunden.

Melden Sie sich gerne, wir sind jederzeit für Sie ansprechbar.

Herzlichst,
Ihre Weight Doctors

Alexander Gläser
Aanbeveling
Eerste consult was zeer informatief en uiterst vriendelijk
02.10.2024D.

13 beoordelingen op Google Maps

07.07.2024
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Weight Doctors

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Weight Doctors zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 08.12.2021  |  Laatst bijgewerkt: 22.11.2024   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH