Beste team van de Gewichtsdokters,
Vanaf het allereerste moment dat ik naar de kliniek in Hannover kwam, voelde ik me zeer goed verzorgd en vooral dat mijn zorgen serieus werden genomen en gewaardeerd.
Het voorgesprek, de financiering en het telefoongesprek met de anesthesist waren ongecompliceerd en competent.
Er waren geen complicaties of klachten op de dag van de operatie. Iedereen ter plaatse was meer dan vriendelijk en ik werd meer dan perfect verzorgd. De tijd met de maagballon (6 maanden) bleek helaas na korte tijd erg stressvol en moeilijk voor me te zijn. Maar helaas zijn er zulke en zulke patiënten. Mijn ballon en ik werden gewoon geen vrienden en ik zou nooit meer voor deze methode kiezen. Hoewel het succes van afvallen van 85 kg naar 67 kg natuurlijk te zien is. Maar als je constant last hebt van misselijkheid, overgeven en ernstige diarree, is dat niet zo leuk.
Zoals altijd was de dag van de verhuizing heel ontspannen en ik moet het hele team ter plaatse prijzen. Of het nu gaat om het personeel of de operatiekamer, iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam.
Nu kan ik eindelijk weer eten en drinken en vooral de hele nacht doorslapen zonder brandend maagzuur en zal ik ervoor blijven zorgen dat 1. mijn gewicht onder de 70 kg blijft en er misschien nog een paar kilo's af gaan.
Met vriendelijke groet Viola Wolters
Origineel weergeven
Vertaling
vielen Dank für Ihr Feedback. Wir würden uns freuen, wenn wir genauere Angaben von Ihnen bekommen könnten, dann prüfen wir die Finanzierungskonditionen gerne für Sie.
Das Angebot unseres Finanzierungspartners richtet sich an den Marktgegebenheiten, orientiert sich an der Finanzierungssumme und dem individuellen Risiko. Hierauf haben wir selbstverständlich keinen Einfluss und auch keine Einblicke.
Möglicherweise haben wir aber alternative Optionen für Sie, die wir gerne gemeinsam mit Ihnen durchsprechen können. Alternativ besteht für Sie natürlich auch die Möglichkeit, über Ihre Hausbank oder einen dritten Finanzierer Ihre Wunschbehandlung bei uns durchführen zu lassen.
Bitte verstehen Sie die Möglichkeit der Teilratenzahlung daher lediglich als freibleibendes Angebot. Wenn Sie uns mit Ihrem Beitrag helfen, noch attraktivere Konditionen auch für alle anderen Patientinnen und Patienten zu erzielen, wären wir Ihnen natürlich sehr verbunden.
Melden Sie sich gerne, wir sind jederzeit für Sie ansprechbar.
Herzlichst,
Ihre Weight Doctors