Jak widać powyżej, byłem bardzo zadowolony z tego wyjazdu, jego przygotowania i realizacji. Personel na miejscu jest niezwykle przyjazny i kompetentny, atmosfera w hotelu, a zwłaszcza w restauracji jest bardzo przyjemna. Jedyny minus: zaznaczyłem, że potrzebuję diety bezglutenowej z powodu celiakii. Hotel był na to przygotowany, zapewniając mi bezglutenowy chleb, ale chociaż nie mogłem jeść wielu rzeczy (np. 9 z 12 zup oferowanych na lunch i wieczorem, wiele pysznych dań w formie bufetu, wszystkie ciasta, desery itp.) i tylko 4 z 7 wieczornych posiłków musiały zostać zmienione, aby były bezglutenowe, musiałem zapłacić dodatkowe 70 euro na koniec podróży. Mogłem więc zjeść znacznie mniej jedzenia, ale musiałem zapłacić stosunkowo wysoką dopłatę w wysokości niecałych 70 euro. Nie sądzę, by było to uzasadnione.
Tłumaczenie
Niestety, w przypadku rezerwacji z krótkim wyprzedzeniem, zwłaszcza w przypadku zapytań w weekendy, jesteśmy zobowiązani do sprawdzenia wolnych miejsc i decyzji hoteli. Prosimy o zrozumienie, że nie możemy wpływać na niektóre procesy i w Twoim przypadku byliśmy zależni od informacji zwrotnej z hotelu.
Jednak w przypadku anulowania rezerwacji przez hotel zawsze dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć i polecić równoważną i możliwą do zarezerwowania alternatywę. Cieszymy się, że było to możliwe i że spędziłeś udane wakacje.
Twój zespół Booksana!