Ceny i funkcje

Zacznij od naszego 30-dniowego okresu próbnego PREMIUM, aby znaleźć odpowiedni plan

Płatność miesięczna
i Profil ProvenExpert zaindeksowany w Google
i Ochrona przed fałszywymi recenzjami
i Responsywny widżet oceny
i Konfigurowalne ankiety
i Opublikowane recenzje są na żywo na zawsze
i ProvenExpert API
oszczędzasz 600 € rocznie
Premium
99,99 € /m.*
oszczędzasz 1200 € rocznie
* Plus podatek od sprzedaży.
Najpóźniej dwa tygodnie przed końcem miesiąca w przypadku płatności miesięcznej i najpóźniej dwa tygodnie
do końca minimalnego okresu jednego roku od zawarcia umowy w przypadku płatności rocznej.
W pozostałych przypadkach obowiązują ogólne warunki użytkowania Expert Systems AG.
icon
Dołącz teraz za darmo i zacznij!
Wypróbuj nasz plan PREMIUM przez 30 dni za darmo i bez zobowiązań, a następnie zostaniesz automatycznie przełączony na nasz plan FREE.

Indywidualne rozwiązania dla firm i korporacji.

Niestandardowy pakiet dla przedsiębiorstw od ProvenExpert: idealny dla dużych zespołów sprzedażowych i firm z wieloma oddziałami.
Unsere Kunden
Nasi klienci
Chcesz spróbować? W każdej chwili!
Chcesz dowiedzieć się, dlaczego już ponad 1.020.800 serwisów z powodzeniem korzysta z ProvenExpert? Umów się na bezpłatne indywidualne demo online, a my opowiemy Ci o tym wszystkim!
Wyniki wyszukiwania
Umów się na bezpłatne spotkanie już teraz

Masz pytania dotyczące funkcji lub cen?

Nasz zespół wsparcia jest gotowy do pomocy. Wystarczy wysłać do nas wiadomość e-mail na adres support@provenexpert.com lub skontaktować się za pomocą formularza kontaktowego.
ProvenExpert.com ma 4,49 z 5 gwiazdek 5726 Recenzje na ProvenExpert.com
Zasady i warunki  |  Polityka prywatności  |  Gwarancja jakości  |  Informacja prawna  © 2011 - 2024 Expert Systems AG