WYBÓR KLIENTÓW 2024
4,91 z 5
313 recenzje
Dane kontaktowe
M DIE AGENTUR jest kompetentnym partnerem w zakresie ubezpieczeń od 30 lat. Z jednej strony zespół ekspertów specjalizuje się w rozwiązaniach dla urzędników i pracowników publicznych w zakresie ryzyk biometrycznych, takich jak niezdolność do pracy...

Dane kontaktowe

4,92 z 5

313 opinii na ProvenExpert.com

4,91 z 5
Rekomendacja
Agil, verbindlich und immer angenehm im Austausch
11.12.2024Anonimowo
Rekomendacja
Jestem bardzo zadowolony - TOP!
22.11.2024Anonimowo
Rekomendacja
Porada była niezwykle kompetentna i dostosowana dokładnie do mnie i moich potrzeb. Rezultat, nowa polisa ubezpieczenia zdrowotnego dla mnie, również całkowicie mnie przekonał.
15.11.2024Anonimowo
Rekomendacja
Poznałem pana Zimmermanna jako bardzo przyjazną i profesjonalną osobę. Bardzo podobały mi się dotychczasowe dyskusje, zarówno na poziomie technicznym, jak i interpersonalnym. Pan Zimmermann naprawdę zrobił wszystko, aby pokazać mi różne możliwe rozwiązania i wskazał możliwe zalety i wady poszczególnych rozwiązań BEZ konieczności kwestionowania wszystkiego przeze mnie.
Wreszcie, chciałbym również pozytywnie wspomnieć o jego dwóch pracownikach, którzy bardzo szybko odpowiedzieli na każde moje zapytanie lub szybko skontaktowali się ze mną, gdy potrzebowałem złożyć dodatkowe dokumenty.
08.10.2024Anonimowo
Rekomendacja
Natknąłem się na agencję online i jestem bardzo zadowolony, że mogłem uzyskać bardzo kompetentną poradę, ponieważ sam mam mało czasu i wiedzy na ten temat. Poleciłbym ich ponownie i ponownie.
07.10.2024Anonimowo
Rekomendacja
Jestem bardzo zadowolony z porad, które otrzymałem od pana Zimmermanna. Poświęcił mi dużo czasu i wyjaśnił wszystkie ważne aspekty różnych ubezpieczeń zdrowotnych. Dzięki jego wiedzy szybko udało mi się znaleźć najlepsze dla mnie ubezpieczenie. Cały proces był profesjonalny i szybki.
23.09.2024Irina M.
4,86 z 5
Absolutnie świetne!!! 😀

Moje doświadczenie z M die Agentur było niezmiennie pozytywne. Kilkakrotnie pomagali mi w przejściu z ustawowego ubezpieczenia zdrowotnego (GKV) na prywatne ubezpieczenie zdrowotne (PKV) i zawsze zapewniali, że wszelkie wyzwania w tym złożonym procesie były rozwiązywane szybko i sprawnie. Byłem pod szczególnym wrażeniem wiedzy zespołu, który nie tylko cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania, ale także proaktywnie wskazywał potencjalne trudności, aby wyjaśnić je z wyprzedzeniem. Dzięki ich wsparciu udało mi się przeprowadzić transformację płynnie i bez większych problemów.

Jestem głęboko przekonany, że M może być również ogromną pomocą dla wielu innych klientów. Ich profesjonalne i spersonalizowane wsparcie sprawia, że zawsze czujesz, że jesteś w dobrych rękach. Niezależnie od tego, czy chodzi o szczegółowe wyjaśnienia, czy szybkie, pragmatyczne rozwiązania, zespół zawsze stara się zapewnić najlepszą obsługę. Mogę polecić tę agencję każdemu, kto rozważa zmianę między ustawowym a prywatnym ubezpieczeniem zdrowotnym lub chciałby skorzystać z innych usług doradczych. Wykonują doskonałą pracę i zapewniają, że każdy etap procesu pozostaje jasny i zrozumiały.
17.09.2024Eugene M.
Rekomendacja
Nie mogę jeszcze podać żadnych informacji na temat obsługi klienta i wsparcia.
16.09.2024Sebastian F.
Rekomendacja
Pan Zimmermann działał w moim najlepszym interesie. Absolutny nr 1!
16.09.2024Anonimowo
Rekomendacja
Doradztwo oderwane od doktryn i umów ramowych poszczególnych firm ubezpieczeniowych, uwzględniające szeroki zakres rynku dostawców z ukierunkowanym na cel przetwarzaniem zamówienia.
10.09.2024F.
Rekomendacja
Bardzo przyjazny i pomocny :)
03.09.2024Anonimowo
Rekomendacja
Obsługa klienta jest wyjątkowa. Uczciwość i spersonalizowane wsparcie to nasze priorytety.
30.08.2024J.
4,95 z 5
Rekomendacja
Pan Zimmermann był zawsze bardzo szybki i responsywny podczas konsultacji, nawet o nietypowych porach. Jestem również bardzo zadowolony z treści porad, osobiste życzenia były natychmiast rozpatrywane, a porady były bardzo zorientowane na konkretny przypadek. Ogólnie mogę tylko polecić usługi :)
25.08.2024Anonimowo
Rekomendacja
Absolutnie kompetentny, niezawodny i przyjazny.
08.08.2024Anonimowo
Rekomendacja
Dobra i szczegółowa porada z możliwie najbardziej przejrzystym porównaniem kilku prywatnych firm ubezpieczeniowych.
Jestem całkowicie zadowolony z porady.
20.06.2024Max F.
Rekomendacja
Pan Zimmermann i pani Deidesheimer są bardzo szczegółowi, kompetentni i łatwo się z nimi skontaktować. Poświęcają czas, aby odpowiedzieć na wszystkie pytania. Świetna obsługa klienta. Jestem w pełni zadowolony.
13.06.2024Anonimowo
Rekomendacja
Bardzo kompetentne doradztwo i obsługa prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego.
Zawsze łatwy kontakt i bardzo szybki czas reakcji.
06.05.2024A.
Rekomendacja
Osobiście jesteśmy bardzo zadowoleni. Zawsze otrzymaliśmy pomoc w trudnej sytuacji. Nie jesteśmy w stanie ocenić punktów, za które nie przyznaliśmy żadnych gwiazdek.
24.04.2024Anonimowo
Rekomendacja
Dla mnie wsparcie było bardzo dobre od samego początku, zwłaszcza jako klient otwierający klauzulę. Miałem osobę kontaktową, która była bardzo wyrozumiała i czułem, że jestem pod dobrą opieką przez cały proces, aż do ostatecznego spotkania. Bez względu na to, jakie miałem pytanie, zawsze otrzymywałem szybką, rzetelną i przyjazną odpowiedź.
23.04.2024Anonimowo
4,86 z 5
Rekomendacja
Pozytywne doświadczenie, otrzymałem dobrą radę i rozwiązanie dostosowane do moich potrzeb.
27.03.2024Anonimowo
Oceń teraz

Wiadomość do M die Agentur

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 21.04.2023  |  Ostatnia aktualizacja: 11.12.2024   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2024 Expert Systems GmbH