Świadczymy usługi outsourcingowe w obszarze finansów, administracji i zarządzania. Naszym priorytetem jest kompleksowa obsługa podmiotów gospodarczych na każdym z etapów ich rozwoju - od momentu założenia spółki po obsługę księgową, prawną i... administracyjną.
Nasz zespół to eksperci z wieloletnim doświadczeniem w dziedzinach finansów, prawa i zarządzania, którzy dzięki uczestnictwu w licznych projektach biznesowych o globalnym zasięgu, świadczą profesjonalne i skuteczne usługi na najwyższym poziomie.
gotowe spółkizakładanie spółekzakładanie spółki z o.o.zakładanie spółki akcyjnejzakładanie spółki komandytowejzakładanie 1-os. działalności gospodarczejsprzedaż spółekobsługa księgowadoradztwo podatkoweprzekształcenia spółeklikwidacja spółekobsługa prawnalicencjekoncesjezezwoleniawirtualne biuro