Ellza's Beautybar in Tilburg biedt hoogwaardige nagel-, wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Ellza Aliti, een ervaren en toegewijde specialist, streeft naar perfectie en persoonlijke zorg voor elke klant. In een ontspannen en hygiënische omgeving... krijg je VIP-behandelingen die jouw natuurlijke schoonheid versterken. Van acrylnagels tot lash lifts, ontdek de luxe en expertise bij Ellza's Beautybar.
Bij Ellza's Beautybar bieden we nagelbehandelingenwenkbrauw- en wimperverzorgingmanicures en pedicures. Voor prachtige nagels en stralende ogen ben je bij ons aan het juiste adres.
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?