Saç ekimi için Vera'daki deneyimim harikaydı. Personel, aradığım sonucu elde etmeme yardımcı olmak için benimle birlikte çalışmaya istekliydi. Sabırlı, anlayışlı ve süreç boyunca bana rehberlik etmede yardımcı oldular. Havaalanına ve otele ulaşımın klinik tarafından ayarlanması da tüm süreci çok daha kolay hale getirdi.
Tıbbi danışmanım Lena, varıştan önce aklıma takılan tüm soruları yanıtlayabildi. Hızlı bir şekilde yanıt verdi ve her zaman net, kısa ve öz cevaplar verdi. Emin ellerde olduğumu ve doğru kararı verdiğimi hissetmeme yardımcı oldu.
İşlem sonrası bakım uzmanım Burcu, düzgün bir şekilde iyileştiğimden emin olmak için işlemimden sonra hızlı bir şekilde takip etti ve klinikte verilen talimatlarla ilgili tüm sorularımı yanıtladı.
Henüz hiçbir şey büyümemiş olsa da, sonuçlardan şimdiden memnunum. Bu deneyimle ilgili değiştirebileceğim tek şey, kliniğin lokal anestezi öncesinde aktif olarak IV ağrı kesici sunması olurdu. (Prosedür sırasındaki *tek* acı verici deneyim lokal anestezi uygulamasıydı ve gerçekten çok acıttı... hem de çok. Görünüşe göre lokal anesteziden önce IV ağrı kesici bir seçenekmiş, ancak ben işlem sonrasına kadar bunu bilmiyordum. Prosedürünüzden önce, IV ağrı kesici istediğinizden ve lokal anestezi uygulamadan önce birkaç dakika beklediğinizden emin olun!)
Buraya gelmeyi düşünüyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim (ve zaten sosyal medyada saç ekimim hakkında yayınladıktan sonra bana ulaşan arkadaşlarıma bunu yaptım).
Orijinalini göster
Çeviri
Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için içtenlikle teşekkür ederiz 💙 Bay Muhammed Khair ile ilk iletişiminizden tıbbi ekibimizden ve tercümanımızdan aldığınız bakıma kadar genel yolculuğunuzun destekleyici, güven verici ve sorunsuz olduğunu duymak bizi gerçekten mutlu etti. Prosedür boyunca iyi bakıldığınızı hissetmeniz bizim için çok önemli.
Aynı zamanda, havaalanına giderken yaşadığınız stres için içten özürlerimizi sunmak istiyoruz. Rahatınız ve huzurunuz bizim için son derece önemlidir ve zaman konusunda baskı altında olmanın ne kadar endişe verici olduğunu tamamen anlıyoruz. Bu konuya dikkatimizi çektiğiniz için teşekkür ederiz - sizinki gibi geri bildirimler, gelecekte benzer durumlardan kaçınmak için ulaşım koordinasyonumuzu geliştirmemize yardımcı olmaktadır.
Burcu Bey'in takibiniz için size ulaştığını duyduğumuza sevindik ve lütfen iyileşme yolculuğunuz sırasında her zaman yanınızda olduğumuzu bilin. Bir şeye ihtiyacınız olursa veya başka sorularınız varsa, bize her zaman verapatientcare@veraclinic.net adresinden ulaşabilirsiniz 😇💙
Size sorunsuz bir iyileşme ve ileride harika sonuçlar diliyorum!
Sosyal Medya Etkileşim Ekibi
Roula